Majči -> HSG (24.11.2004 9:30:05)
|
Moj HSG je pa za mano bil prejšni četrtek v Postojni in imam bolj slabe spomine nanj. Tam nadvse prijazni in bolj ne bi mogli biti. Ja, poseg je zelo kratek in bolečina ni preveč huda in se da zdržat, saj zgleda, kot en močnejši krč. Takoj po posegu sem vstala in potem še dobre pol ure sedela na kavču, katerega so mi ponudili. Malo po tistem, me je mož prišel iskat in šla sva v Ljubljano. Toda meni je bilo najhuje naslednji dan popoldan, saj sem dobila full bolečine in ni se dalo zdržat, tako da so mi potem dali antibiotike za pet dni in danes je zadnji dan jemanja. Še vedno čutim bolečino in nič ni prijetna še posebno, ko grem lulat. Pravijo, da take posledice niso običajne a so mene zgleda ravno doletele. Morda tudi zato, ker je bil moj levi jajčnik popolnoma neprehoden in ni šel kontrast nikamor......tam na levi strani pa sem tudi imela tako grozne bolečine, kot bi mi nekdo zapičil nož. No, samo da je za mano, čeprav o takih bolečinah, kot sem jih jaz imela dan po posegu še nisem slišala in ne brala. Držim pesti zate in upam, da bodo tvoji izvidi veliko boljši, kot so moji.
|
|
|
|