HSG (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

miš_ka -> HSG (23.11.2004 17:01:30)

hej, punce!
oglašam se samo takrat, ko imam kakšno vprašanje ali pa ne vem več kako dalje.
prej ssem non-stop visela na forumu, pa se mi je zdelo, da sem potem samo še bolj razmišljala o svoji usodi. sedaj pogledam manj krat sem (pa zato vas nimam nič manj rajši:rozica:) in svoj čas taje usmerim v delo.
sedaj pa k vprašanjem.
drugi teden imam UZ in HSG. in me zanima, čeprav sem že ooooooooooogromno prebrala o tem, kako poteka HSG, boli, koliko časa traja, kako dolgo si v bolnici, kako dolgo si doma, ali je potrebna bolniška????
in predvsem to, ali je res, da po HSG hitro zanosiš???

najlepša Vam hvala za odgovore in radi se mejte!!! :rozica:

ameli -> HSG (23.11.2004 17:41:42)

Halo miška,
jaz sem imela HSG februarja in me je bolelo ko hudič:hudicek:. Trajalo je približno 10 minut. V bolnišnici sem potem preležala dopoldne in potem šla domov.Po posegu sem si vzela še 2 dni dopusta, ampak mislim, da ne bi bilo potrebno, ker me že po 2-3 urah ni več nič bolelo.
Kaj pa se zanositve tiče- še zmeraj nič!:((
lp
Ameli

Čebelica - trot -> HSG (23.11.2004 20:22:21)

Živjo!

Tudi jaz imam že za seboj HSG, pa še marsikaj drugega. Pa ti povem, da je tudi mene bolelo, ampak še sreča, da traja le kratek čas. Bolečine potem takoj popustijo, tko, da se da zdržati.
Po preiskavi še malo odležis, potem pa greš domov.
Pripada pa ti 3 dni bolnške.

No jaz sem opravila HSG maja in junija še laparoskopijo, pa še vedno nič, tko da ti želim, da bi tebi uspelo.

LP, Čebelica:sloncek::sloncek::sloncek:

Pia73 -> HSG (23.11.2004 20:25:01)

Čebelica-trot kje se pa ti potepaš? Sem te kar malo pogrešala,...

Lp Pia73 :metulj:

Majči -> HSG (24.11.2004 9:30:05)

Moj HSG je pa za mano bil prejšni četrtek v Postojni in imam bolj slabe spomine nanj. Tam nadvse prijazni in bolj ne bi mogli biti. Ja, poseg je zelo kratek in bolečina ni preveč huda in se da zdržat, saj zgleda, kot en močnejši krč. Takoj po posegu sem vstala in potem še dobre pol ure sedela na kavču, katerega so mi ponudili. Malo po tistem, me je mož prišel iskat in šla sva v Ljubljano. Toda meni je bilo najhuje naslednji dan popoldan, saj sem dobila full bolečine in ni se dalo zdržat, tako da so mi potem dali antibiotike za pet dni in danes je zadnji dan jemanja. Še vedno čutim bolečino in nič ni prijetna še posebno, ko grem lulat. Pravijo, da take posledice niso običajne a so mene zgleda ravno doletele. Morda tudi zato, ker je bil moj levi jajčnik popolnoma neprehoden in ni šel kontrast nikamor......tam na levi strani pa sem tudi imela tako grozne bolečine, kot bi mi nekdo zapičil nož. No, samo da je za mano, čeprav o takih bolečinah, kot sem jih jaz imela dan po posegu še nisem slišala in ne brala.
Držim pesti zate in upam, da bodo tvoji izvidi veliko boljši, kot so moji.

Stran: [1]