Subvencije za mlade družine (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

tajtaja -> Subvencije za mlade družine (29.8.2007 21:57:05)

Meni ni več nič jasno.
Kaj ni bilo lani rečeno, da dobitniki teh subvencij dobijo prva štiri leta po druž. članu toliko in naslednja štiri leta spet toliko evrov.
Danes pa sem dobila od stan. sklada obvestilo, da čeprav smo lani dobili subvencijo, to ne pomeni, da jo bomo tudi letos dobili avtomatsko, ampak moramo ponovno vložiti dokumentacijo (katero, bo znano po 1.9. ko bo javni poziv za razpis), da presodijo, če nam še zmeraj pripada??
A ni to nekam čudno? Kaj se zdaj spet grejo?
Saj vem, da bi naj bile sedaj subv. bistveno višje od lani, ampak mi je vseeno mimo, če smo že enkrat upravičeni...
Še kdo je dobil danes tako opozorilo?

Gina -> RE: Subvencije za mlade družine (29.8.2007 22:18:50)

Kakšne subvencije pa so to? Ne poznam, me pa zanima.

tajtaja -> RE: Subvencije za mlade družine (29.8.2007 22:23:55)

Lani so bile prvič, prijavil se je pa lahko vsak, ki je imel gradbeno dovoljenje izdano po se mi zdi 1. marcu 06, pa vsaj enega otroka, ki še ni šoloobvezen. Pa dohodek na druž. člana je bil omejen,...

Se mi zdi, da je bilo 180 € na druž. člana. Ni dosti, ampak nas je sedem in se kar nabere.

tajtaja -> RE: Subvencije za mlade družine (29.8.2007 22:25:06)

IN sedaj bo ponovno razpis. Jani poziv za prijeve bo objavljen v Delu, Financah, na spletni strani Stanovanjskega sklada  1.9. 07.

piščanc -> RE: Subvencije za mlade družine (30.8.2007 10:10:29)

ja sem slišala, da bo treba ponovno dati vsa potrdila. lani smo ga dobili, ker smo ravno kupovali stanovanje, letos pa ne vem kako bo. baje so nekaj zaostrili. še za teh bogih 100 eur. lani nam je ravno prav prišlo, ko sva kupovala pralni stroj.

Lory -> RE: Subvencije za mlade družine (31.8.2007 15:23:34)

Ja men je pa čist logično, da moraš vsako leto ponovno predložit podatke o dohodkih.

Če se ti slučajno plača potroji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], potem ne rabiš več državne podpore.

Letos so zelo omilili pogoje, tako da bo ful več družin dobilo subvencije. Letos bo tudi več denarja. 300 ojrov na člana.

sazi -> RE: Subvencije za mlade družine (3.9.2007 14:29:45)

pri 1. javljanju na razpis dokazuješ status mlade družine in ekonomsko (finančno) upravičenost, potem pa vsako leto samo še ekonomsko

srki -> RE: Subvencije za mlade družine (3.9.2007 14:48:13)

Če vam kaj pomaga:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1827694

Stran: [1]