Vorwerk sesalec (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Maxica -> Vorwerk sesalec (29.8.2007 20:09:32)

Tisti, ki imate Vorwerk sesalec - zanima me, kje nabavite tiste dišeče tablete? Nama ga je podarila tašča, pa se nisem spomnila, da bi jo vprašala. Seveda se tudi nikoli, ko se vidimo, tega ne spomnim, zato se obračam na vas. Kje v Ljubljani bi se dalo to dobiti?

Maco -> RE: Vorwerk sesalec (29.8.2007 20:23:42)

Mi jih kupujemo na Viču (Dolgi most, Cesta v Mestni Log). Mislim, da se trgovina oz. podjetje imenuje Parnad. Je pa baje tudi v BTC-ju, v hali A, ena trgovina, ki prodaja potrošni material.

bamby -> RE: Vorwerk sesalec (29.8.2007 20:54:45)

Nisem sigurna, da lahk okupiš samo tablete. Prej si mislim, a jih je možno dobiti le skupaj z vrečkami. Če hodiš še kaj v staro Gorico, je tam od platca pod Raštelom ena trgovina, kjer prodajajo te vrečke in tablete.

Pri nas pa ja Parnad (firma), ali pa kdo, ki to prodaja. Mi poznamo enega gospoda iz Ajdovščine in samo njega pokličemo in zrihta.

Udb -> RE: Vorwerk sesalec (29.8.2007 20:56:34)

LAhko naročiš tudi preko neta http://www.parnad.si/P32.asp 

nora -> RE: Vorwerk sesalec (29.8.2007 21:21:36)

Mi jih kupujemo na Viču (Dolgi most, Cesta v Mestni Log).

enako

Jessy -> RE: Vorwerk sesalec (29.8.2007 22:07:38)

Maxica, jaz sploh ne kupujem več ta originalnih tabletk ,ampak sem kupila take rumene v Obiju in prav zelo lepo dišijo.

smigli -> RE: Vorwerk sesalec (30.8.2007 8:51:28)

Tudi jaz uporabljam ta sesalec, pa me zanima če je že katera preiskusla globinsko čiščenje tepiha s pralnim sredstvom, ki ga dobiš zdraven sesalca?
Moj sinček je namreč skoraj spremenil vzorec tepiha, pa bi ga rada bl temeljito spucala.
lp

bamby -> RE: Vorwerk sesalec (30.8.2007 9:16:42)

S kobosanom se tepih fajn spuca, pa barvo mu osveži in sploh potem lepo diši. Če ti malček le ni preveč zapacal tepiha s kakšnimi barvicami, bi ti moglo lepo iti stran.

smigli -> RE: Vorwerk sesalec (30.8.2007 11:11:08)

hvala, ta vikend bom sprobala

Stran: [1]