temboli1 -> Izkušene mamice pomoč (29.8.2007 18:20:31)
|
Pozdravček, malo sem že obupala glede hranjenja naše dojenčice. Stara je 6 tednov in dva dni, jo dojim, vendar imam zelo malo mleka, dodajam že nekaj časa. Najprej sva bili na Aptamil 1, vendar sva prešli zdaj na Comfort, ker je imela krče, in zdaj je boljše. Problem je v tem, da nisem sigurna koliko naj poje, pred dvema tednoma sva bili pri pediatrinji in je bila težka 3685 kg. Pediatrinja je rekla, da naj bi pojedla cca. 150 ml krat teža otroka. Zdej ne vem koliko tehta, mislim da je že prišla vsaj do štirih kilogramov, in dajem ji včasih po 100 ml na obrok, včasih 125 ml, in to ni vedno dovolj, ker hoče še, joka, se je ne da umiriti, tlači rokice v ustka. Tako ji naredim še vsaj 50 ml, in vse popije. Včasih ponoči pa je dovolj 80 ml. Se pravi da zdej popije več kot sem preračunala da bi morala po nasvetu pediatrinje. Mogoče sem malo zmedeno napisala, ampak zanima me, koliko bi morala cca 4 kg dojenčica pojesti tega dodatka, da ne bo preveč. Včasih tudi malo polije in trenutek za tem spet zahteva hrano. Po eni strani me je strah, da ji dam premalo, po drugi pa, da bo preveč. Please , svetujte, izkušnje. Lp
|
|
|
|