Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Epiduralna anastezija 7.1.2009 8:40:04
|
|
|
|
pokec3609
|
Jaz imam res ful nizek prag bolečine in do zdaj sem 2x rodila, prvič zelo boga, drugič sicer boljš kot prvič, samo vseen.... Epiduralne bi blo mene po pravic povedan zlo strah.....sej če se potem vse dobro izteče je v redu, ampak mene bi preveč črvičlo to......kaj pa če bo zaradi epiduralne to in to narobe.....isto se mi poraja strah zaradi ultive.....tko da jaz se ne bom odločla ne za eno in ne za drugo. Majhni tabletki proti majhnim bolečinam so škodljivi, pa da ultiva in epiduralna ne bodo??!! Odločitev je pa seveda tvoja- Srečno!
|
|
|
|
RE: Epiduralna anastezija 7.1.2009 8:51:14
|
|
|
|
mišk
|
Tudi jaz sem rodila z EA. Porod je trajal dve uri. Sploh po vstavitvi katetra sem se hitro odpirala. Meni je anesteziologinja vstavila kateter z EA in rekla da pride čez dve uri nazaj, da mi bo dala nov odmerek. Ko je res prišla nazaj pa je nismo več potrebovali. Tud jst sem ležala med porodom, a če bi hotela bi lahko hodila. Mislim, nisem imela težkih nog ali podobno. Bolečine sem še vedno čutila, le da niso bile več tako hude. Pred EA sem jih ocenila z 8, po vstavitvi EA pa z 4. Finale je bil bolj na živo. Takrat me je pa kar orenk zabolelo. Vstavitev katetra me ni bolela, niti me ni bolel križ ali kaj drugega. Aprila gremo spet rodit in upam, da bom tudi tokrat lahko rodila z EA! Rodila pa sem v Brežicah.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?