|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fant me noče zadovoljiti oralno
29.8.2007 11:18:52   
maykica33
Živjo!
Imam sledeč problemček. Moj fant me noče oralno zadovoljevat. Pravi, da ima moja muca čuden okus. Se da na ta okus kako vplivati. Obstaja mogoče kako milo, ki bi pomagalo.

Hvala že v naprej, pa lepo se imejte.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fant me noče zadovoljiti oralno
29.8.2007 11:21:19   
Anonimen
Hmm..muca pa čudn okus...a ga glava boli user posted image
Ja poskusi tekoče intimno milo od Niveje. Prijetno nežno diši in ni agresivno do sluznice.

(odgovor članu maykica33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2007 11:23:17   
*alja*
Nevem, mogoče se umij tik prej, par minut pret odnosomuser posted image , al pa kar v vodi v kopalnici, pot tekočo vodo! Probaj, pa boš vidla rezultat!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2007 11:24:50   
bodoča...
jaz ti tudi svetujem, da se umij tik pred tem. ...umijta se skupaj...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2007 11:25:09   
madela
Si ga vprašala,če je to že kdaj prej,pri svojih bivših,počel? Lahko,da sploh ni problem,da bi imela tvoja čuden okus,pač pa je nekaj narobe pri njem in si tega že nasploh ne želi početi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2007 11:25:38   
Anonimen
Jaz imam Hygieo zelo zadovoljna. Drugače je pa tud od hormonov odvisno kakšen "okus imaš. Po moje bi bilo dobro da obiščeš G. Mogoče imaš kakšno vnetje al kej podobnga.

Mogoče bi pa lahko probala z kakšnim fajn lubrikantom z okusom čokolade ali sadja npr..
Al pa smetano uporabta, al pa sladki greh....mal probejta.

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2007 11:25:57   
Anonimen
Jaz bi ti jo z veseljem obliznila!! user posted image

(odgovor članu bodoča...)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2007 11:26:22   
orhideja75
probaj kakšno tekoče milo za intimno uporabo. drugega ti ne znam svetovati. pri nas tega problema nimamo, pa se tudi ne umijemo tik pred ...

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2007 11:28:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz bi ti jo z veseljem obliznila!! user posted image

Tudi jaz se je ne bi branila!!! Men pa mucke tko lepooo dišijo. Pa, če so še malček kosmate pa sploh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2007 11:33:15   
Anonimen
Jaaoooooooooooooo babe zdej pa ste že res mal prešle mejo okusnega. Sej je lepo in prav, da vas razganja in bi imele poleg svoje kosmatulje še eno....sam dejte se mal pomorit. Na skor vsaki temi k jo berem naletim na šiškoliznico user posted image  Tko, da sploh ne vem več kaj berem. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2007 11:37:52   
jooly
pa spet bi samo anonimne ena drugi lizale... user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2007 11:38:12   
jerikou
moški za svojo sreco poskusajo tako, da ananasov sko spijejo al pa ananas pojejo.....mogoče probaj še ti ananasov sok spit.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2007 11:38:27   
Anonimen
Na okus tudi vpliva hrana, tako kot pri spermi. Pa prej pojej kako čokolado, ananas.......
Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamaleuser posted image ).
Hja, lahko pa res da imaš pač "čuden" okus ki mu ni všeč. Saj obstajamo takšni in drugačni ljudje.....Ene ženske tudi nočejo fafat, pa se jim gnusi, pa bog ne daj spermo videt kaj šele okusit....Zakaj potem nebi obstajal en fant, ki mu to pač ni všečuser posted image .
Drugače pa je meni zanimivo, da sem že večkrat slišala navdušen vzklik od tam spodaj, da kako sem prijetno sladkauser posted image . Hmm, pa se nič ne trudim za to.....Zgleda pa pol, da obstajajo tudi bolj ali mannj grenke ali kisle muce.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2007 11:39:31   
Colt
Hm...ja prosi prof.dr. Zahija naj še on proba okušat zadevo, pa bo podal mnenje user posted image user posted image
Tole je blo mal za hec...ja ne vem no, mam občutek da je bolj problem pri fantu. Kolk časa sta skup? Se je prej tut ''puntal''?

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2007 11:40:34   
30letnica
Drugače pa lahko probaš tudi z lubrikantom z okusom (jagoda, čokolada ...) se jih dobi veliko.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.8.2007 11:44:13   
total
Kaj njegov pa diši?? Povej mu da vsaka diši po ribi...user posted image ,naj proba.

Anonimne pa spet nosi luna...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu 30letnica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.8.2007 11:47:35   
ZARA
Kako pa jih je prejšnjim lizal? A je imel zaposlenega koga al kaj?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 17
29.8.2007 11:48:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamaleuser posted image ).

Ej srček...pardon...sam tole mi je pa mal preveč fino. A potem ti nisi nč spontana al kako je zdej to? Vedno in vsepovsod kjer sexata mora biti voda in milo...če ne, ne boš sexala, al kaj? Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite. Halooo! Pol mor bit pa res dolgcat pr vama. Včasih tut pride tko, da je prav tak sex, k je čist izven klasike, najboljši...in noro dober. In včasih tut paše da smo malce *umazani*..mar ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2007 11:51:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kako pa jih je prejšnjim lizal? A je imel zaposlenega koga al kaj?

user posted image user posted image user posted image  mene bo pobralo, in potem draga Zara me boš imela na vesti.
....zaposlenega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.8.2007 11:55:32   
orhideja75

Na okus tudi vpliva hrana, tako kot pri spermi. Pa prej pojej kako čokolado, ananas.......
Hja, lahko pa res da imaš pač "čuden" okus ki mu ni všeč. Saj obstajamo takšni in drugačni ljudje.....Ene ženske tudi nočejo fafat, pa se jim gnusi, pa bog ne daj spermo videt kaj šele okusit....Zakaj potem nebi obstajal en fant, ki mu to pač ni všečuser posted image .
Drugače pa je meni zanimivo, da sem že večkrat slišala navdušen vzklik od tam spodaj, da kako sem prijetno sladkauser posted image . Hmm, pa se nič ne trudim za to.....Zgleda pa pol, da obstajajo tudi bolj ali mannj grenke ali kisle muce.....user posted image

ja vedno pa ni vode pri roki. ne vem, če  zapaše nekje na sprehodu po naravi in so še primerni intimni kotički pa res nebi premišljevala še o tem, da si jo moram prej umit. sej si jo tako ali tako vsako jutro in vsak večer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2007 11:58:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Ej srček...pardon...sam tole mi je pa mal preveč fino. A potem ti nisi nč spontana al kako je zdej to? Vedno in vsepovsod kjer sexata mora biti voda in milo...če ne, ne boš sexala, al kaj? Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite. Halooo! Pol mor bit pa res dolgcat pr vama. Včasih tut pride tko, da je prav tak sex, k je čist izven klasike, najboljši...in noro dober. In včasih tut paše da smo malce *umazani*..mar ne? user posted image

Ko bi ve vedele kje vse sem jaz že seksala, bi se križale zreven, ker bi vse po vrsti izpadle kot nuneuser posted image user posted image user posted image .
A za intimne robčke pa še niste slišaleuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
29.8.2007 11:59:48   
Anonimen
Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite.

Parkrat bi jo po gošči potegnila, pa bi bilo.

Ne res, po moje ti ne pomaga, če se še tako umivaš, in če mu pač ni všeč vonj, mu pač ni. Saj ene tudi ne morejo sperme pogoltnit, pa ni za to konec sveta. Samo, če se resnično ljubita, mislim, da bi vseeno lahko upošteval tvojo željo, ker koneckoncev sploh ni prehuda, pravzaprav je skoraj osnovna.

madona, sem pametna user posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.8.2007 12:00:37   
Anonimen
Hja, pa ponavadi med "tahitrim" ni cajta za muco lizat, je že tako mokra da kar tečejo sokoviuser posted image user posted image user posted image , mi pa govorimo o lizanju muce......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
29.8.2007 12:01:33   
orhideja75

IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Ko bi ve vedele kje vse sem jaz že seksala, bi se križale zreven, ker bi vse po vrsti izpadle kot nuneuser posted image user posted image user posted image .
A za intimne robčke pa še niste slišaleuser posted image .

Pa, ko se vama zahoče rečeš : "mal počaki, da si jo obrišem." haloooo, ja kje pa živiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.8.2007 12:12:57   
Anonimen
Hja, pač smo še nesrečne duše, ki za nagrado za pohotnost dobijo še vsa možna vnetja, zato je higiena "nujna"user posted image user posted image user posted image .
Imava pa zato toliko bolj umazane misliuser posted image .

Živim pa v pravljični deželi, saj jasno piše vse.

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?