Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm..muca pa čudn okus...a ga glava boli Ja poskusi tekoče intimno milo od Niveje. Prijetno nežno diši in ni agresivno do sluznice.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:23:17
|
|
|
|
*alja*
|
Nevem, mogoče se umij tik prej, par minut pret odnosom , al pa kar v vodi v kopalnici, pot tekočo vodo! Probaj, pa boš vidla rezultat!
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:24:50
|
|
|
|
bodoča...
|
jaz ti tudi svetujem, da se umij tik pred tem. ...umijta se skupaj...
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:25:09
|
|
|
|
madela
|
Si ga vprašala,če je to že kdaj prej,pri svojih bivših,počel? Lahko,da sploh ni problem,da bi imela tvoja čuden okus,pač pa je nekaj narobe pri njem in si tega že nasploh ne želi početi....
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam Hygieo zelo zadovoljna. Drugače je pa tud od hormonov odvisno kakšen "okus imaš. Po moje bi bilo dobro da obiščeš G. Mogoče imaš kakšno vnetje al kej podobnga. Mogoče bi pa lahko probala z kakšnim fajn lubrikantom z okusom čokolade ali sadja npr.. Al pa smetano uporabta, al pa sladki greh....mal probejta.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi ti jo z veseljem obliznila!!
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:26:22
|
|
|
|
orhideja75
|
probaj kakšno tekoče milo za intimno uporabo. drugega ti ne znam svetovati. pri nas tega problema nimamo, pa se tudi ne umijemo tik pred ...
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:28:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz bi ti jo z veseljem obliznila!! Tudi jaz se je ne bi branila!!! Men pa mucke tko lepooo dišijo. Pa, če so še malček kosmate pa sploh.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaoooooooooooooo babe zdej pa ste že res mal prešle mejo okusnega. Sej je lepo in prav, da vas razganja in bi imele poleg svoje kosmatulje še eno....sam dejte se mal pomorit. Na skor vsaki temi k jo berem naletim na šiškoliznico Tko, da sploh ne vem več kaj berem.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:37:52
|
|
|
|
jooly
|
pa spet bi samo anonimne ena drugi lizale...
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:38:12
|
|
|
|
jerikou
|
moški za svojo sreco poskusajo tako, da ananasov sko spijejo al pa ananas pojejo.....mogoče probaj še ti ananasov sok spit.....
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Na okus tudi vpliva hrana, tako kot pri spermi. Pa prej pojej kako čokolado, ananas....... Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamale ). Hja, lahko pa res da imaš pač "čuden" okus ki mu ni všeč. Saj obstajamo takšni in drugačni ljudje.....Ene ženske tudi nočejo fafat, pa se jim gnusi, pa bog ne daj spermo videt kaj šele okusit....Zakaj potem nebi obstajal en fant, ki mu to pač ni všeč . Drugače pa je meni zanimivo, da sem že večkrat slišala navdušen vzklik od tam spodaj, da kako sem prijetno sladka . Hmm, pa se nič ne trudim za to.....Zgleda pa pol, da obstajajo tudi bolj ali mannj grenke ali kisle muce.....
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:39:31
|
|
|
|
Colt
|
Hm...ja prosi prof.dr. Zahija naj še on proba okušat zadevo, pa bo podal mnenje Tole je blo mal za hec...ja ne vem no, mam občutek da je bolj problem pri fantu. Kolk časa sta skup? Se je prej tut ''puntal''?
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:40:34
|
|
|
|
30letnica
|
Drugače pa lahko probaš tudi z lubrikantom z okusom (jagoda, čokolada ...) se jih dobi veliko.
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:44:13
|
|
|
|
total
|
Kaj njegov pa diši?? Povej mu da vsaka diši po ribi... ,naj proba. Anonimne pa spet nosi luna...
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:47:35
|
|
|
|
ZARA
|
Kako pa jih je prejšnjim lizal? A je imel zaposlenega koga al kaj?
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamale ). Ej srček...pardon...sam tole mi je pa mal preveč fino. A potem ti nisi nč spontana al kako je zdej to? Vedno in vsepovsod kjer sexata mora biti voda in milo...če ne, ne boš sexala, al kaj? Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite. Halooo! Pol mor bit pa res dolgcat pr vama. Včasih tut pride tko, da je prav tak sex, k je čist izven klasike, najboljši...in noro dober. In včasih tut paše da smo malce *umazani*..mar ne?
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako pa jih je prejšnjim lizal? A je imel zaposlenega koga al kaj? mene bo pobralo, in potem draga Zara me boš imela na vesti. ....zaposlenega
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:55:32
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček Na okus tudi vpliva hrana, tako kot pri spermi. Pa prej pojej kako čokolado, ananas....... Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamale ). Hja, lahko pa res da imaš pač "čuden" okus ki mu ni všeč. Saj obstajamo takšni in drugačni ljudje.....Ene ženske tudi nočejo fafat, pa se jim gnusi, pa bog ne daj spermo videt kaj šele okusit....Zakaj potem nebi obstajal en fant, ki mu to pač ni všeč . Drugače pa je meni zanimivo, da sem že večkrat slišala navdušen vzklik od tam spodaj, da kako sem prijetno sladka . Hmm, pa se nič ne trudim za to.....Zgleda pa pol, da obstajajo tudi bolj ali mannj grenke ali kisle muce..... ja vedno pa ni vode pri roki. ne vem, če zapaše nekje na sprehodu po naravi in so še primerni intimni kotički pa res nebi premišljevala še o tem, da si jo moram prej umit. sej si jo tako ali tako vsako jutro in vsak večer.
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: srček Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamale ). Ej srček...pardon...sam tole mi je pa mal preveč fino. A potem ti nisi nč spontana al kako je zdej to? Vedno in vsepovsod kjer sexata mora biti voda in milo...če ne, ne boš sexala, al kaj? Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite. Halooo! Pol mor bit pa res dolgcat pr vama. Včasih tut pride tko, da je prav tak sex, k je čist izven klasike, najboljši...in noro dober. In včasih tut paše da smo malce *umazani*..mar ne? Ko bi ve vedele kje vse sem jaz že seksala, bi se križale zreven, ker bi vse po vrsti izpadle kot nune . A za intimne robčke pa še niste slišale .
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 11:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite. Parkrat bi jo po gošči potegnila, pa bi bilo. Ne res, po moje ti ne pomaga, če se še tako umivaš, in če mu pač ni všeč vonj, mu pač ni. Saj ene tudi ne morejo sperme pogoltnit, pa ni za to konec sveta. Samo, če se resnično ljubita, mislim, da bi vseeno lahko upošteval tvojo željo, ker koneckoncev sploh ni prehuda, pravzaprav je skoraj osnovna. madona, sem pametna
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, pa ponavadi med "tahitrim" ni cajta za muco lizat, je že tako mokra da kar tečejo sokovi , mi pa govorimo o lizanju muce......
|
|
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:01:33
|
|
|
|
orhideja75
|
IZVIRNO SPOROČILO: srček IZVIRNO SPOROČILO: žaži IZVIRNO SPOROČILO: srček Drugače kot so svetovale punce, umivanje tik pred odnosom (kar je meni samo po sebi umevno ne glede na okus tamale ). Ej srček...pardon...sam tole mi je pa mal preveč fino. A potem ti nisi nč spontana al kako je zdej to? Vedno in vsepovsod kjer sexata mora biti voda in milo...če ne, ne boš sexala, al kaj? Če sta v naravi sredi goše, pa postaneta malo pohotna, mu boš rekla NE, zato, ker nimaš muce umite. Halooo! Pol mor bit pa res dolgcat pr vama. Včasih tut pride tko, da je prav tak sex, k je čist izven klasike, najboljši...in noro dober. In včasih tut paše da smo malce *umazani*..mar ne? Ko bi ve vedele kje vse sem jaz že seksala, bi se križale zreven, ker bi vse po vrsti izpadle kot nune . A za intimne robčke pa še niste slišale . Pa, ko se vama zahoče rečeš : "mal počaki, da si jo obrišem." haloooo, ja kje pa živiš
|
|
RE: Fant me noče zadovoljiti oralno 29.8.2007 12:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, pač smo še nesrečne duše, ki za nagrado za pohotnost dobijo še vsa možna vnetja, zato je higiena "nujna" . Imava pa zato toliko bolj umazane misli . Živim pa v pravljični deželi, saj jasno piše vse.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?