dr. Jelinčič (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

cofek2 -> dr. Jelinčič (29.8.2007 10:00:56)

Punce a ima katera kakšne izkušnje z dr.Jelinčič-em iz Nove Gorice?Kako on rešuje probleme z neplodnostjo? Prosim čim več info. Hvala LP

metuLJchy -> RE: dr. Jelinčič (29.8.2007 11:25:31)

ne vem če ti bo kaj pomagala, k njemu hodi prijateljica - in je zadovoljna z njim(ampak ne hodi zaradi neplodnosti), jaz hodim k margičevi, sem zadovoljna z njo, ampak (pri meni - ker živim zdaj v LJ) z neplodnostjo se ne ukvarjajo v gorici, so mi dali napotnice za LJ, tako da delam vse preiskave tu...verjetno pa bi se kakšna preiskava tudi v Šempetru lahko naredila oz. da bi te preusmerili na Postojno...Njabolje da se pozanimaš, edino ne čakat, jaz sem čakala, da je šlo eno leto najprej mimo, potem so bili dopusti, potem, ... tako sem šele lani jeseni začela s preiskavami...

Argojuhica -> RE: dr. Jelinčič (1.9.2007 18:07:27)

Kolikor je meni znano se dr. Jelinčič ukvarja z mamografijo, skratka s problemom dojk. V šempeterski bolnišnici se ukvarja z neplodnostjo dr Grgolet, ki pa te po začetnih preiskavah in ce so neuspešne  napoti v LJ. Toliko je meni znano, ker imam kar nekaj prijateljic, ki hodijo k njemu.

Stran: [1]