bo še katera delala test konec tedna? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sugy -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 11:09:33)

Pozdravljene,

komaj čakam konec tedna, saj nameravam delati test. Za naju z dragim je to prvi mesec, odkar sva začela delati na bebici. Počutim se kar v redu, občasno me precej špika v predelu jajčnikov, predvčerajšnjim pa me je ful špikalo tudi v križu. Bomo videli, če je to to?!

Danes je 29. dan od ZM, nazadnje sem imela kar precej dolg ciklus, saj sem :hudicek:dobila šele na 36 dan. Uf, kok je to smotano, še tolk dalj je treba čakat :zmeden:

LP :)

monči -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 11:24:02)

ojla

tudi jaz nameravam delati test konec tedna, no mogoče med vikendom. Ful sem že nestrpna.:hudicek:bi mogla dobiti 27.11. Bomo videli.:zmeden:
sicer pa sva tudi midva z mojim lubijem šele začela, julija sem imela SS in je rekel G, da morava kake tri cikluse počakat pol pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek:
Drugače pa se počutim bolj tko, mal mi je slabo, bolj sem utrujena kot ponavadi, sam ne vem, če je to to!
Pomoje bolj psiha dela.
Držim pesti zate, da boš :nosecka:
lp :)

Joeline -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 11:36:48)

Ciao

Sugy pri meni je tudi neki podobnega s ciklusom sam da bi jo jaz mogla dobit tam enkrat 29. al pa 30. 11.
Ma bomo vidli kako bo. Znaki pomoje se mi kar malo dozdevajo saj veš ko je želje velika so tudi znaki že kar prisotni - vsaj se mi zdi. je pa res da me glava zadnje čase malo boli ker teh problemov pa nisem imela že kar neki let. Drugače me vsake toliko tam okrog popka neki ščipa.

Ma pustimo se presenetit.:darilo::darilo:

papa J. :bravo::bravo::bravo:

žlička -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 11:37:15)

sugy, monči.....jest tut, jest tut:modri::roza:, bomo videli kaj bo, sicer naj NEBI M dobila 27.11., bom pa vsekakor naredila test

jest pa drzim :miska: za vse nas bodoce :nosecka:

cmokec -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 11:51:46)

O jaz sem tud na istem. Je ne pričakijem 27.11. Malo mi je slabo, pa tolk sem napihnejna, da komaj zaprem hlače.

Boste vidle, da nam bo ratal, če ne sedaj, pa sigurno za božička.

cmokec

Držim pesti tudi za vas

pupika -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 11:52:15)

In še jaz, ki je ne pričakujem 27.11 - 28.11.Jaz bom po vsej verjetnosti delala test v petek, sem tako nestrpna.

Za vse nas držim :miska::miska::miska::miska: in da bi vse zagledale:modri::roza:

monči -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 12:03:30)

oooo...tolk na je, ki nestrpno čakamo 27. upam, da bomo vse srečne:nosecka: pa tudi ti joeline, ki čakaš 29.
držim pesti za vse:miska: lp :)

TARA in MAJ -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 12:12:47)

držim pesti da bo:nosecka:

Natka1 -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 12:22:37)

Tudi jaz je ne pričakujem :hudicek: konec tedna. Po vsej verjetnosti bom test naredila v soboto. Vsaj tako sva dogovorjena z mojim dragim.

Sicer pa se počutim čisto OK, malo me špika v jajčnikih, občasno mi je slabo. Drugega pa nič. Vse to je lahko le psiha.

Čakam na presenečenje v obliki :roza::modri: .

Natka

L&F&B -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 12:40:58)

Ja, tudi jaz ga bom delala. Mi M zamuja že kar 8 dni. Imam pa tako zmešan ciklus, da niti ni to tako čudno. Upam pa vseeno. Se pa počutim tako, kot da ni nič. Lp

monja -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 13:14:46)

ojla, jaz je :hudicek: ne pričakujem v četrtek, test bom pa delala v petek. Joj, ako veliko nas je! jaz držim pesti za vse nas!!! Pa vam pošiljam cel zborček :angel::angel::angel::angel::angel::angel:, da bodo poskrbeli za to, da bomo vse srečke :nosecka:. Pa ne pozabite kaj javljat!!!!!

Sugy -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 13:18:04)

ooh, hudo, kolk nas je:):):)

jest sm pa mislila, da sem ena redkih, ki jo sedaj NE pričakujem:)

no, upam, da se v ponedeljek vse srečne pojavimo spet na RR z :nosecka:

baby23 -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 13:30:52)

Tudi jaz bom po vsej verjetnosti ta vikend ponovno delala test; ne morem si kaj da ne bi počakala na D dan. Ej punce, al imate kakšne znake da ste :nosecka:

pozdravčki

Baby23

monja -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 13:37:10)

mene samo nekaj skrbi, in sicer, v jajčnikih me na hipe tako močno ščemi, kot tik pred M,pa sem že malo zaskrbljena, ko ne vem, ali je to znak, da prihaja :hudicek:, ali še smem upati... A ima katera podobne težave (zdaj ko ste vse približno v nepričakovanju te packe)?

To čakanje je morilsko! Se strinjate, kajne?
Jaz le upam, da bo vse tako, kot si želimo..

L&F&B -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 13:54:35)

Ja, tudi mene na trenutke. Prav tako je bilo tudi na začetku pri prvi nosečnosti. Vsak dan tisti občutek, kot tik pred M. Zato se mi tudi test ni dalo delat. Šele po 16 dneh. Edini malo bolj konkreten znak pa je bil, ko me je začelo špikat okoli popka. Pa občutek, da je M mimo. No, pol pa sem šla delat test. Slabosti pa so se mi pojavile šele po treh tednih. No, sedaj pa me je ravno danes začelo špikat okoli popka. Drugače pa je počutje normalno. Samo strah me je, nenormalno strah in kar nekako sem paralizirana.
:nosecka:Držim pesti za vse nas, najbolj pa, da kakorkoli že bo, da bo ja vse v redu.:metulj:

Sugy -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 14:06:44)

Ja pri meni je fora, da me v spodnjem delu trebuha ni nikoli bolelo pred menstruacijo, vedno samo v križu. Tako da zdaj malo upam, da je to to. Upam, da ni psiha! Pravzaprav kar ne morem verjeti, da bi lahko psiha povzročila špikanje :) Ja, še par dni bo treba počakat :)-

Joeline -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 14:14:06)

JOJ

Sugy da bi se tvoje besede pozlatile in da bi kar naenkrat narasla tudi naša nataliteta in mi srečke :nosecka: bi ble srečne.

Držim pesti za vse nas na :roza::roza:.

papa :kuza::kuza: J.

ery -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 14:38:02)

Ojla..

Tudi jaz upam, da :hudicek: ne bo prišla v četrtek... Kaj bi dala, bi bile bile vse srečke :nosecka:..
Jutri imam pa G pregled in upam, da bo kaj lepega povedal, čeprav nimam nobenih nosečniških znakov...:(

Ampak, vseeno držim pestke za vse nas... papa:miska::miska:

žužu -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 16:16:11)

oh, jaz delam test šele 10.12....to je slaba stran.
dobra je pa ta, da mam še čas:sloncek: in delat na:duda:

Neža81 -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 17:28:45)

Oj, tudi jaz je ne pričakujem 29-30.11 :hudicek:, čeprav sem 99%, da ne bo nič, ker sem med ovulacijskimi dnevi imela zelo močno vnetje jajčnikov, zelo me je zdravje kuhalo (vročina 39), tako da niti nisem hopsala na tisti glavni dan, sedaj pa imam bolniško, ker sem dobila plučnico. Zdi se mi, kot da me bo vsak čas pobralo.:(

No, bomo pa zato naslednji mesec več se cartali 9nebesa.

LP, neža

mišika -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 17:33:29)

hallo :)sem cisto nova danes registrirana, in tudi jaz bom v petek delala CB:modri::roza:. na bebici smo delali :sloncek::sloncek::sloncek:ta mesec spet po dolgem dolgem casu saj ze imamo eno pupiko in sicer 6 let staro deklico. ko sem sla na splet malo pogledat o teh stvareh pa najdem vas. kako se kaj imate ste veliko na forumih? ali se lako z vami pogovarjam o cisto vseh stvareh ki me zanimajo v zvezi z nosecnostjo. imam namrec obcutek da je danes to vse bolj drugace kot je bilo takrat ko sem prvic rodila lep pozdrav in oglasite se kaj
misika
p.s. zakaj mi ne delajo sumniki? a ve katera pomagat

pi -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 17:47:00)

Tudi jaz je ne pričakujem v ponedeljek, ampak mislim da ne bom zdržala in bom test delala že v soboto če ne celo prej.
Vsem držim pesti da bi bile :nosecka:

monči -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 18:08:38)

ojla

danes mi je ena sodelavka rekla, da test ful hitro pokaže nosečnost. Njej je pokazal po enem tednu od oploditve.:zmeden2: Sicer ne verjamem,da bi tako hitro pokazal,samo me vseeno zanima, če kaj veste o tem. Ponavadi sem jaz zmeraj takrat delala test, ko bi mogla bit menstruacija.Zdej sem pa že ful neučakana in bi najraje zdejle šla kupit CB. :) Nekj znakov sicer imam, ne pretirano, sam se mi kr zdi, kot bi se nekaj dogajalo tm spodaj:zmeden: upam, da se ne motim in da bom kmalu izvedela:sloncek:
seveda tudi za vas držim pesti:metulj:

ampak punce, tale forum je pa res kot droga,že skorej cel dan sem gor pa prebiram in premišljujem.... sem prov jezna sama nase:grrr: sej vem, da to ni dobrza psiho, sam si ne morem pomagat:(

mejte se:)

mišika -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 18:15:07)

CB ti pokaze prvi dan izostanka menstruacije. drugace pa lahko z preiskavo krvi ugotovis ce si noseca se preden dobis :hudicek: ce imas reden ciklus ti bo CB cisto zadosti sem pa tudi sama zelo neucakana ker si zelo zeliva :duda: in bi si tudi sama ze najraje danes naredila test samo potem bi bila mogoce ze danes prevec zalostna ce nama ni ratalo takoj prvi mesec poskusov:sloncek::sloncek:. tako da bom raje pretrpela do vikenda in bom potem zelo zelo sigurna ce sem:nosecka::nosecka:
misika

simonas -> bo še katera delala test konec tedna? (23.11.2004 19:23:05)

Eh jaz moram čakat še do začetka decembra...

Simona

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>