Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 28.8.2007 21:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
...se sploh ne gre o tem, da me morta pred drugim hvalt. Men bi pomenilo veliko že to, da bi me na samem, ne govorim o tem, kaj pred drugim govorita. Mešaš hruške in jabolka . Verjamem, da starša ne morete vedeti, kako bi ti ustregla, da bi bila ti zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 29.8.2007 0:05:36
|
|
|
|
lelaval
|
Še kr vztrajam, da sta pametna. Zakva bi se z nekom pričkala o tebi, če jima je pa jasno, da un ne bo spremenil mnenja, onadva pa itak vesta, kdo si in kaj si. A ni res? Točno tako.
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 29.8.2007 7:09:38
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Če ne drugega bi pričakovala, da bi starša rekla, da vpričo njiju ničhe ne bo tako govoril o meni ali pa da bi me branila. Jaz bit bila tudi razočarana.
|
|
|
|
RE: Kako bi se ve počutile? 29.8.2007 7:22:32
|
|
|
|
Elysabeth
|
Ok, punce. Thanks za komentarje...kar se pa mene tiče, je danes nov dan in bo stvar kmalu pozabljena, tako da...gremo naprej!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?