|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje zobkov
23.11.2004 9:54:19   
analizapola
Kaj ste zacele in s čim umivate zobke. Mi imamo pri 7m ze dva pa ne vem kako naj se lotim ce sploh ze.
:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   umivanje zobkov
23.11.2004 9:57:14   
malika
Najbolje je, da kupiš tiste mini ščetkice(imajo jih v Dm pa v Arielu,...)gumijaste ali kar navadne in potem skozi igro umivaš, ampak je samo voda dovolj.
Nam včasih uspe, včasih pa ne.

(odgovor članu analizapola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   umivanje zobkov
23.11.2004 10:06:15   
Sonka
Mi si vsak večer že kar nekaj časa "umivamo" zobke z prstno zobno ščetko. To spada med naš večerni ritual. Stari smo 8,5 mesecev in imamo štiri zobke.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   umivanje zobkov
23.11.2004 10:22:13   
Dadi
Lahko pa poskusiš in mu z gazo zdrgneš zobke(gazo zmočiš in umiješ)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   umivanje zobkov
23.11.2004 10:34:34   
beti 1
Jaz sem ga začela učit umivat zobke malo preden je dopolnil 8 mesecev, ko sta prva dva zobka že malo zrasla. Sem mu dala kar tisto gumijasto ščetko, ki jo dobiš v DM ( v kompletu z grizalom in ščetkico z pravimi ščetinami), pa je gledal mene, kako si umivam zobe in si še sam malo po ustih vrtal s to ščetkico, potem sem mu pa še jaz. Mu je bla huda fora. Še zdaj rad umiva zobe, vedno skupaj z mano ali tatijem. Je pa zdaj, ko ima ta pravo ščetkico (Oral B-od 4 mes naprej), težje prepričat ga da pusti, da mu jaz umijem zobke. Kakšen dan jih čisto v redu, kakšen dan pa skoraj nič.

lp
beti 1

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?