Anonimen -> RE: Teža (30.8.2007 10:12:01)
|
Pozdravljena, pri meni je tako, da jem skoraj vse, ampak pazim na kombinacije. Jem pa ne: krompirja, korenja, riža, testenin. Ko bom prišla na željeno težo, bom jedla tudi to, ampak sedaj ne. Primer mojega jedilnika: ZAJTRK:sadje KOSILO:v voku si pripravim piščančja prsa narezana na kocke z zelenjavo - njami!!!!!-eksperimentiraj z začimbami, da bo vedno drugačnega okusa VEČERJA:za večrjo jem samo beljakovine in po 18 uri ne jem več. Pijem samo vodo in Donat, od vode tudi tiste z okusom, vendar ne pretiravam. Aja, dieto držim približno 10 tednov. Malo se tudi gibam - 2 krat na teden. To je to. Lačna nisem, če pa je zelo hudo, pa včasih - od začetka sem, zdaj ne, ker nisem lačna - pojem kakšno sadje. Moram ti povedati še to, da ker jem ogromno beljakovin, niti enkrat ne začutim želje po sladkem. Treba je izbirati takšno hrano, ki uravnava raven inzulina v krvi. Imeta mora nizek glikemični indeks. Krompir in korenje imata zelo velikega, prav tako jedi iz bele moke. Srečno, in upam, da bo kmalu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] za obe!
|
|
|
|