enci -> Posteno zmedena! (23.11.2004 9:29:59)
|
Ciao RR-jevke, 1.)septembra sem imela HSG (jajcevodi so prehodni), pred tem mi je gin v bolnici naredil UZ in podal diagnozo PCO. 2.)Ko sem z izvidi odsla k svoji gin je vsa jezna rekla, da ni to to! Da so doloceni kriteriji, ko lahko podas to diagnozo. V redu sem ji zaupala!! 3.)Kasneje je sel moz na spermiogram in na razlago izvidov sem sla z njim ter s seboj vzela vse svoje izvide med katerimi tudi sliko UZ (po kateri je moja gin zanikala PCO!!!). Gin v ambulanti za neplodnost je na podlagi iste slike izrazil da je 99%, da gre za PCO! 4.)Ker mi ni dalo miru sem vse izvide fotokopirala in s pripisom in razlago poslala po posti v Postojno, od koder mi je dr. Merlo podal se svoje mnenje in sicer PCO. :ups::zmeden2::zmeden::ups::zmeden2::zmeden::ups::zmeden2::zmeden::ups::zmeden2::zmeden: Torej 4 mnenja od tega edino moja osebna gin, ki pravi da ni to to. Sploh ne vem, ce bi se sla k njej, ker sem tako JEZNA!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Sedaj pa je se zadeva v tem, kaksen naj bi bil sedaj postopek. Gin v ambulanti za neplodnost pravi najprej Klomifen, ce ne pomaga, mocnejsa terapija, sele kasneje LEKO (elektrostimulacija jajcnikov). Medtem ko mi je dr. Merlo v Postojni rekel, da je najbolje narediti LEKO. ???????? Saj clovek res ne ve, kaj narediti. Kaj je najbolje?! A ima katera podobne iskusnje? HVALA in en sop :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: vsem na RR!!! lp enci:metulj:
|
|
|
|