Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čudež,imenovan življenje 28.8.2007 17:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne morem vrjeti,ampak včeraj sem spoznala dve posebni ženski.Njuni zgodbi sta naravnost nevrjetni: - prvi je bil v nosečnosti odkrit rak na dojkah.Ker otroka ne more več splaviti(preveč noseča),se je odločila,da pozdravi sebe,in donosi otroka.Uspešno je prestala že operacijo,zdaj jo čaka še ostala terapija.Iz nje kar sije upanje.
in - drugi pa so že v mladosti ugotovili 100% neplodnost.Zaradi hormonskih težav je jemala KT,in po tolikih zdravniških mnenjih,ki so ji vzeli vso upanje,da bo kdaj mamica,in po vseh slabih rezultatih preiskav,je skupaj s KT zanosila,brez zdravljenja.Kmalu bo dobila svoje dete
Čudež,kajne? Življenje nam daje upanje....življenje je upanje... Danes je res lep dan! za vse pogumne ženske
|
|
|
|
RE: Čudež,imenovan življenje 28.8.2007 17:39:34
|
|
|
|
piščanc
|
kako pa da sem to temo danes že vidla ampak ene par ur nazaj? čist nič jasn. sam boldan ni blo
|
|
RE: Čudež,imenovan življenje 28.8.2007 17:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Piščanc ker je blo že včeraj isto objavljeno.
|
|
|
|
RE: Čudež,imenovan življenje 28.8.2007 17:43:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc kako pa da sem to temo danes že vidla ampak ene par ur nazaj? čist nič jasn. sam boldan ni blo Nekateri na forumu so me prosili,naj jo objavim še tukaj,ker bo na "čvekanju v tri dni" kmalu zbrisana.To je to.
|
|
|
|
RE: Čudež,imenovan življenje 28.8.2007 22:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo za pogum!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?