smigli -> RE: storitve cvetličarjev (28.8.2007 11:28:12)
|
Moj šopek je bil tako zelo lep, da joj. Kepica samih vrtnic, v barvi šampanjca, bele z zeleno obrobo in tu pa tam žametno rdeče. Dolgo sm iskala pravo cvetličarko, vse so me prepričevale, da je moja želja nemogoča. Kao da se vrtnic v barvi šampanjca ne da dobit, pa sm vztrajala in bila poplačana. Stal me pa je bivših 12.000 sit (2 leti nazaj). Na avtih svatot sm imela majhne bele mašne, razen na tistem, ki je pripeljal mene, je bila čez celo havbo bela ketna ( v obliki črke v) iz drobnih belih gostih rožic (se ne spominjam imena) in z malo vrtnic v šampanjec barvi. Po slavnostni mizi sem imela po sredini posute cvetne listke istih vrtnic kot v šopku in majhne prozorne kozarčke z vodo cvetom vrtnice brez peclja. Vrtnice za na mizo, glede na to da so bili samo listki cvetov, pa lahko zelo poceni dobiš na LJ. tržnici, s kako prodajalko se v naprej zmeniš, da ti prišpara že tiste malo preveč odprte rože za prodajo. Ideja je bila moja, ni bila draga, meni se je zdela lepa diskretna in elegantna, ne maram da je preveč načičkano. lp
|
|
|
|