Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alkohol- posledica sex? 28.8.2007 0:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ob alkoholu se podleže tako, da se ne da seksati, zadeva težje vstane
|
|
|
|
RE: Alkohol- posledica sex? 28.8.2007 7:25:53
|
|
|
|
Nasy
|
No, ni ravno tako, da se ne da, odvisna je količina popitega če je preveč, se sploh malokaj da Ne, se mi še ni zgodilo, da bi zaradi popitega aljkohola pristala v postelji, sploh, ko sem bila samska. Ko pa nisem bila, je včasih alkohol malo pomagal in sem pozabila na kak sporček, ki sva ga imela takrat s takratnim tipom.
|
|
RE: Alkohol- posledica sex? 28.8.2007 8:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem... ker ne pijem.. alkota.. :)) oz.. tolk mal.. da ni nobene razlike..
|
|
|
|
RE: Alkohol- posledica sex? 28.8.2007 8:40:07
|
|
|
|
crci06
|
ena penina bi bila dovolj za psihično spodbudo nekoga, ki si želi, pa si misli, da zdaj ima kao razlog... kot je polna luna razlog, da so polne gostilne... ne ni to razlog, se ga pa držimo, kot, da bi bil pravilo... Da pa si ne bi želel seksa in bi se kar zgodilo, pa mislim, da je ena penina za vsakogar premalo... Jaz tudi mislim, da prekomerna količina ne vodi do seksa, se jih pa kr nekaj hvali, da so takrat boljši... nisem sprobala, ne vem, vedno sem si mislila, da nakladajo...
|
|
|
|
RE: Alkohol- posledica sex? 28.8.2007 8:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Kadar pijete oz. če pijete, ali je večja možnost, da se znajdete med rjuhami z osebo, ki vam je mogoče tudi sicer všeč? Ali alkohol na vas ne vpliva v toliki meri, da bi lahko podlegli preizkušnji? In če bi alkohol resnično bil vzrok, po katerem kozarčku mislite, da bi podlegli? Ali je dovolj le ena penina? Nism samska, torej ta predpostavka odpade. Drgač pa - k ruknem kkšno svojo preljubo vodko, si itak več upam (že brez nje si full, tko, da je pol res kriza ) in posledično je tut več šans za kej tacga, ja. Na srečo pa se poznam in vem, kakšna sm, ko kej spijem, zato preventivno najrajš pijem v ženski družbi (tle pa ni šans, da se kej zgodi ) al pa doma s svojim dedcem (k potem naje*e ). ČE pa bi nekak pristala v situaciji, da bi bli nekje samo jst, "nekdo" in vodka... hja, pol pa nč ne garantiram. No, sej pravm - namerno se izogibam takim situacijam , da ne bi blo sranja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?