|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pospravljanje položnic
27.8.2007 23:29:52   
malecka
 sedaj imam papire in položnice pa druge pomembne stvari, po mapah, zanima me pa kako imate to pospravljeno vi? ker mi moj način sploh ni všeč.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pospravljanje položnic
27.8.2007 23:38:24   
hrabra miška
Jaz imam eno škatljo od čevljev pregrajeno na pol. Na eni strani so neplačane položnice,na drugi pa plačane. Pa tiste neplačane pol meseca prosim da skočijo prek na drugo stran pa nič iz njih,tako da jih moram na koncu plačat in prestavit.user posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 23:47:06   
Naja30
Jaz tud rabim kako idejo. Zdaj jih imam tudi po mapah in ni nobenega reda. Sem misla kupit tisto mapo, ki je prav za račune, pa ne vem user posted image  Sicer pa račune ima moj čez in ko je plačano, napiše gor veliki P, potem pa bi morala jaz poskrbeti za njih; jih pospraviti user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2007 0:09:10   
malecka
naja jaz imam tako mapo pa sploh ni vredu,
hrabra miška, javi ko boš zdresirala svoje položnice da same preskakujejo, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal heca mora bit.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2007 0:14:36   
kofetek2010
plačane mečem v kartonasto kuverto (npr. od DHL, UPS, SkyPak..) in ko je leta konec jo zalepim, nanjo napišem letnico in zabrišem na najvišjo polico v shrambi user posted image  

včasih sem luknjala cele plahte, jih zlagala v fascikle in potem spenjala na njih odrezke user posted image  

z leti se naučiš, da je škoda cajta user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 5:52:17   
sato
Jaz imam kuverte, gor pa napišem npr.: elektrika, vrtec...in vsak mesec dam vsak odrezek od položnic v svojo kuverto. Vse skupaj imam v eni škatli (kakih 12 kuvert). Isto imam shranjene račune za dohodnino.
Pomembne dokumente (roj.liste, spričevala, pogodbe, odločbe ...) pa imam ločene (vsako stvar v svoji prozorni mapici) in v enem registru- tako najhitreje najdem, kar iščem.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 7:25:32   
Anonimen
midva mava tisto "mapco", ki je prav za račune.. Not maš pa pol že narejene takšne predalčke - elektrika, ogrevanje, zavarovanje.....

(odgovor članu sato)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2007 7:30:12   
jade1
Pri nama ima mož vse račune narejene na trajnik. Ko pride položnica (ki je že plačana prek trajnika) jih dajem v register.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2007 7:39:21   
mojsoncek
Mi jih imamo v fasciklu, locene s pregradnimi kartoncki.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2007 8:44:00   
crci06
Jaz imam tudi en fascikel za sprotne stvari:
položnice, izpiski iz banke ipd.
Za vsako vrsto položnice imam notri eno to prozorno mapo, prav tako je notri mapa za račune,ki mi lahko koristijo pri dohodnini,če jih slučajno najdem... lani sem samo odprla mapo in je bil LUKSUZ!!!

No, ko pride položnica, si jo napopam na plutasto tablo, ko pa jo prek linka plačam, pa nanjo napišem datum, prav tja, kjer je za to namenjeno in jo čez nekaj dni dam v svojo mapico.

Neverjetno, deluje!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2007 9:01:10   
Nika v službi
Neplačane položnice do datuma plačila shranjujemo v eni mapici, takemu prozornemu žepku formata A4 na zadrgo.

Ko je položnica plačana preko elektronske banke, jo shranimo v fascikel. V njem so PVC srajčke, na vsaki je napisan namen - recimo Diners, Visa, elektrika, internet, telefon....

Potrdila o plačilu shranjujemo samo elektronsko, uvoz v Excel.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2007 9:18:41   
Anonimen
Jaz imam vse v eni škatli od čevljev. Vse. Plačane poloćnice, razne listine, ma ni da ni. Potem na škatli so pa re razne druge papirnate zadeve, od praznih kuvert do ne vem še česa vsega. Nered je tak, da je groza. Se bom morala česa drugega domislit, samo je problem, ker mi prostora zmanjkuje. Nimam kam kaj dat.
Če bi imela fascikel, bo morala imeti takega, ki bi segel od dna police pa točno do vrha, ker sicer takoj kdo kaj gor flikne mimogrede in tega se potem nabere. In ko potegneš fascikel ven, se vse tisto gor naloženo potem strese. Meni grejo ti papirji ful na živce, ful bi bila vesela, če bi to kdo namesto mene počel.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2007 9:20:37   
Naja31
Prej, ko sem položnice plačevala na pošti, sem vsa potrdila hranila v mapi za položnice. Ko je minilo eno leto, sem jih dala ven v druge mape in shranila. Odkar plačujem preko Klika jih ne shranjujem več, saj je gor arhiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2007 9:33:05   
cmokec
Imam to srečo, da položnic skoraj ne vidim. Ves stanovanjski strošek (elektrika, voda, plin, komunala, zavarovanje hiše, ...) dobivata moja starša in nama samo sporočita, kolikšen je najin delež stroška, ker živimo v isti hiši. Vrtec, časopisi in druge položnice pa imajo mesto v omari nad televizijo. Plačujeva prek spletne banke, posebnih fasciklov, škatel pa nimava.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.8.2007 9:49:27   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Mi jih imamo v fasciklu, locene s pregradnimi kartoncki.

Se podpišem, pregledno in urejenouser posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.8.2007 10:51:11   
Anonimen
Midva imava neplačane v predalu na mizi, plačane pa romajo v fascikel, lepo pregledno ločen z kartončki. Plačujeva prek neta.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.8.2007 10:53:47   
orhideja75
tudi pri nas so neplačani na polički, ko pa jih plačamo (preko neta), jih pospravim v fascikel. sej ne vem, koliko časa jih pa ve hranite. ker jaz jih imam že kar lep čas. tudi fascikel ima že številko.. kaj pa vem... kar veliko.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2007 14:16:13   
Shana banana
O super. Ful dobre ideje. Midva z dragim se seliva čez dva meseca in on ima pravo zmešnjavo. Že zdaj mu na par mesecev porihram papirje. Sam to s kuvertami mi je všeč, ker pol točno veš kaj je plačano in kaj ni, če te kdo preganja. Škatel za čevlje je pa itak ogromno.

[img]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/84587/ticker7.png[/img]

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.