Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 22:51:01
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jančika čolna si ne moreš izposodit pri nas žal, restavracija pa je ena dobra z velikoooo igral, samo par minutk z avtom iz mesta. Sicer je kao mehiška ampak se da tudi dobiti normalno hrano pa tudi picerijo imajo. Reče pa se ji del poncho oz. vsi poznajo gostilno pod Šegula. Če te mogoče zanima ti povem pot do tja.
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 22:54:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Blažika, super, prosim za opis poti! Brez čolna bomo pa tudi preživeli - je bila pač ideja, ker nazadnje smo se samo sprehajali ob obrežju, pa da bi bilo malo drugače. Bomo pa spet malo šetali . Samo, da smo ob vodi.
|
|
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 22:58:20
|
|
|
|
Barbara111
|
kaj pa doli na ranci nimajo za sposodit čolna.Mogli bi se pozanimat. Drugače pa je restavracija in igrala super. Lp.
|
|
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:04:21
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Jančika samo to ni restavracija ob vodi veš. Povej mi koliko poznaš Ptuj? V glavnem, ko se pripelješ čez dravski most, morate iti v podvoz, ( samo ravno iz mosta dol ), ko pridete iz podvoza takoj pri semaforih ( še pred rondojem ) zavijete levo in potem pred tračnicami samo desno, se potem peljete približno 500metrov in boste na desni strani videli to restavracijo. Je pa to naselje hiš, da nebote mislili kam sem vas zapeljala . Parkirišče je na levi strani restavracija pa čez cesto, ob cesti pa stoji veliki kaktus z klobukom. Ne morete zgrešiti.
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:05:15
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Barbara nimajo nič več tega na ranci, pa še vse tam zdaj na novo delajo tako, da je vse bolj v slabem stanju. Smo se v soboto z kolesi vozili tam okoli.
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:06:34
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pa če se boste res malo šetali ne pozabite na kakšno rezino kruha, ker je ogromno račk in otroci so navdušeni, ko jih hranijo. Naša kar skače od veselja, ko jih gremo hranit .
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:06:40
|
|
|
|
Barbara111
|
blažika hvala za informacijo-malo zaostajam.
|
|
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:28:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Ptuj poznam kar dobro, tako da bomo ziher našli. Ja, sem predvidevala da ni ob vodi, nič narobe. Glavno, da bomo prej šli na en "obvodni" sprehod. Kaj pa vem, kaj imam jaz s to z vodo - če gremo kam, mora biti nekje reka ali jezero v bližini, drugače sploh nimam občutka, da sem bila na izletu . Hvala za opozorilo za kruh - bomo vzeli, tamalemu se bo spipalo od veselja .
|
|
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:35:37
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A greš na maraton? Potem bomo navijali za tebe. Kje pa sploh štartajo? Saj me je lahko sram , da sem ptujčanka pa tega ne vem. Javi , ko pridete iz izleta kako se vam je dopadlo. Uživajte v naših koncih.
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 27.8.2007 23:39:15
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem bolj pek, tak da grem na 7, ne na 21km , štart je pa ob desetih pred Termami (cilj je tudi tam). Če bo ful slaba vremenska napoved, potem ne bomo šli; se bom javila potem, če je navijanje kaj pomagalo .
|
|
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 28.8.2007 0:03:21
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ok držim pesti za tebe. .
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 2.9.2007 19:49:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Evo, ptujski dan je za nami. Odlaufala sem solidno, uradnega rezultata še nimam, organizacija teka je bila super. Potem smo šli v tole mehiško restavracijo in moram reči - UAU, kakšna igrala . Sicer se je Vasja nastavil pred gugalnico v akciji in ga je odneslo meter po luftu , ampak ni nobene škode, morda ga bo pa celo izučilo. Sprehodili smo se po starem jedru in se znova načudili lepim stavbam, ob Dravi nahranili račke...skratka, en tak res lep dan je bil. Blažika, hvala za nasvete in pesti!
|
|
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 4.9.2007 17:02:46
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Me veseli, da ste uživali in da vam je bilo všeč, sem bila malo v skrbeh, da boste kje razočarani nad restavracijo in da boš mislila, kam sem te to zapeljala. A ste restavracijo takoj našli ali ste jo iskali ? Drugače pa smo kar držali pesti in navijali.
|
|
RE: Ptuj - izposoja čolna, restavracija? 4.9.2007 18:59:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Po pravici povedano sem si v jutranji ihti pozabila sprintati tvoja navodila, tako da smo potem vprašali na recepciji term; meni iz receptorkinega odgovora ni bilo nič jasno, a je bil na srečo poleg prijatelj, ki je poklicni voznik in smo našli v šusu. Je res prijeten plac.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?