CB test - svetujte (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

monja -> CB test - svetujte (22.11.2004 19:52:29)

Punce, redno berem sporčila na RR, pa me nekaj zanima. Večinoma od vas priporoča CB test in ne drugih? Zakaj in kaj sploh "pomeni" CB?
:hudicek: pričakujem ta teden ( 25.11.). Kdaj lahko opravim ta test (koliko dni prej/po M)???? Ne bi rada bila prehitra in bo test pokazal lažno - ker bi bilo prehtro...:zmeden::zmeden:

Prosim, svetujte....
Hvala. Monja
:rozica::rozica:

monja -> CB test - svetujte (22.11.2004 20:29:35)

A je kje katera, ki mi lahko svetuje, prosim?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

cat -> CB test - svetujte (22.11.2004 20:29:51)

Zdravo, CB pomeni Clear blue.To je test, ki naj bi bil najbolj zanesljiv, pa še najdražji je (okoli 1700 SIT). Verjetno je res, ker je meni en dan po zaostali M pokazal rahel, a zelo lep plus:duda::modri::roza:! Ker pa nisem mogla verjet, sem kupila še dva CB in oba sta bil pozitivna, samo da je bil + (oz. tista navpična črta, ki tvori plus) še bolj močen... Tako, da če se ti nariše čisto rahel +, je to to!
Držim pesti!
Na test pa le počakaj, vsaj na dan ko bi mogla pridet M, ker jaz sem delala Romed test en dan pred nepričakovano M, pa je bil negativen:zmeden:, CB pa mi je pokazal :roza::modri:9nebesa!
Želim ti ,da zagledaš :roza::modri:...
:muca:

naja78 -> CB test - svetujte (22.11.2004 20:37:28)

živjo.mislim čisto enako kot cat.
saj poznaš: mav dnarja, mav muzke.kar CB kupi in ga naredi na dan ko moraš dobit.nekaterim pokaže že 2,3 dni prej.probaj.

monja -> CB test - svetujte (22.11.2004 20:41:42)

Cat in naja78, res sem vama hvaležna. Lep večer želim!!!
:):):)

cmokec -> CB test - svetujte (22.11.2004 20:48:39)

Meni je G. priporočal uporabi izključno CB, temu je potrdila tudi farmacevtka v lekarni. Je pač najbolj zanesljiv. Uporabi ga prvi dan izostanka :hudicek:. Če ne boš zdržala, in ti bo test pokazal :modri::roza:, je tudi zanesljivo, ni pa zanesljivo, če ti pokaže, da nisi :nosecka:. Lahko, da je še preniska raven hormonov, ker si prehitro testirala. Jaz sem test obvezno ponovila čez par dni, da sem bila bolj sigurna. Se mi v lekarni kar smejijo, ker vedno kupim kar dva. :)-:)-:)-

Pa veliko sreče,

cmokec

monja -> CB test - svetujte (22.11.2004 21:00:20)

Cmokec, hvala!
Hvala vsem. Res ste mi pomagale. Kaj bi brez vas, punce...
Zato vam pošiljam šopek :rozica::rozica::rozica: za same :rozica::rozica::rozica:. Želim vam veliko sreče in uspeha, pa enega :angel:

monja

kimi -> CB test - svetujte (23.11.2004 10:28:48)

no ker so ti že vse svetovale:)- jaz samo držim pesti da si:nosecka:

monja -> CB test - svetujte (23.11.2004 13:24:59)

Hvala kimi! Lep pozdrav...:duda:

Stran: [1]