Anonimen -> RE: parmezan (29.8.2007 8:54:00)
|
No upam,da smo prišle do konca,ni važno iz katerega konca italije je parmezan,važno,da je v hladilniku vedno pri roki,prav oba sta okusna.Pazite pa,da ga imate vedno tesno zavitega v folijo,kajti ta sir,ki ga pri nas dobiš je malo preveč vlažen in se da zgodit da splesni.Pri nas ni te bojazni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] _____________________________________________________________ Jaz sem si včeraj na hitro za kosilo naredila: Tri jajca sem stepla v skledi v jajac naribala parmezana,posolila,popoprala,dodala nekaj moke,da se je masa malenkost zgostila.V ponvi na žlici olja popražila nekaj koščkov pancete,nato gor zlila pripravljeno maso in popekla z obeh strani,zraven pa skledo solate.Njam njam.
|
|
|
|