|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič ne vem kaj se dogaja
22.11.2004 19:28:13   
gaja*
Pozdravljene!:rozica:

No, da vidim, če katera ve kaj povedat :zmeden:

Ker sem imela neredne M, mi je ginekolog predpisal neke tablete za uravnavanje. Prvi mesec sem jih jedla, bila normalno bolna 5 dni po tem, potem pa ko sem spet čakala 15. dan ciklusa, da bi jih začela jesti, sem že 12. dan začela krvaveti. G je rekel, da je to verjetno vgnezditvena krvavitev (kaj sem bila šokirana in hkrati vesela) in da bi mogla hitro nehat... A ni, :(
Krvavela sem 5 celih dni :( :( :grrr: :( :( , nato je bilo vse "ok"... Do prejšnjega četrtka, ki je bil 30 dan zadnje menstruacije (ne vmesne krvavitve!). Naredila sem test, ki je bil - :(

Zdaj pa spet čakam.. Kako doolgo še? Pojma nimam. Nič mi ne funkcionira kot bi moralo:grrr::grrr:!! Niti :hudicek: še ni...

Kaj naj naredim? Ima mogoče katera podobne izkušnje?:zmeden2:
Kaj sem zakomplicirala, a ne? Ampak res bi mi veliko pomagalo, če bi katera delila svoje mnenje...

LP vsem in veliko sreče
galla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nič ne vem kaj se dogaja
22.11.2004 20:38:56   
tinkamiška
Joj Galla, ne znam ti pomagat, nikoli nisem imela problemov z M, vedno je bila redna...upam, da ti bo katera znala odgovorit in svetovat:rozica:.
Kaj pa je rekel G, ko si mu povedala, da ni vgnezditvena? Ti ni nič svetoval?
Držim pesti:miska::miska::miska:, da se čimprej izkaže na čem si. :angel:za srečo!

Tinka

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nič ne vem kaj se dogaja
23.11.2004 9:03:25   
enci
galla,
tudi sama imam problem z nerednimi M in tudi meni je gin predpisala tablete Dabroston (morda imas iste?!) vsak ciklus od 15.-21. dne 3 x 1 tableta. S pomocjo le-teh so M res bile urejene, vmesnih krvavitev pa ni bilo, tako da ti glede tega zal ne morem kaj dosti pomagti. Naj ti pa se napisem, da mi je gin. v ambulanti za neplodnost rekel, da so te tablete le kozmeticni popravek!!! Mislil je, da sicer poskrbijo, da je M in to je tudi vse! Pri nerednih M je tudi O neredna ali morda odsotna, samo to se ugotavlja postopoma. Jaz sem z Dabrostonom zacela aprila, septembra pa sem imela ponovni posvet in smo zaceli z ostalimi preiskavami.
Predlagam ti, da se ponovno posvetujes s vojo gin, da vidis kaj ona na to pravi.
Lep pozdrav!
enci:metulj:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nič ne vem kaj se dogaja
23.11.2004 14:00:44   
gaja*
Hvala, za vajina odgovora. Še vedno sem cela na trnih :zmeden: in nervozna! Kar :(( bi.
Ja, tako pač je to... Nič pametnega. :(

Enci, jaz sem dobila tablete Orgametril (15. - 25. dan 2 tableti). Jedla sem jih samo en mesec, ker v naslednjem ciklusu sploh nisem prišla do 15. dneva (12. dan sem začela krvaveti). Pojma nimam kaj se dogaja, moram pa zdaj počakati do menstruacije, oziroma bom štela en cikel od te vmesne krvavitve. Al kaj naj... Po moje bom drug teden delala še enkrat test doma, pol pa grem na pregled pa pika.

Čist obupana sem že, ko bi potem vsaj dobila :hudicek:, ne pa da še te ni!

Enci, oglasi se še kaj. Si mi mal voljo do življenja vlila nazaj...;)

LP, galla
:muca:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nič ne vem kaj se dogaja
23.11.2004 14:47:02   
enci
galla,
lahko se zgodi karkoli, samo volje ne smes nikoli izgubiti, ker je to tisto, kar nas vlece naprej v manj prijetnih trenutkih.
Ce imas v redu gin potem je najbolje, da se z njo pogovoris o vsem akr se ti je zgodilo. Lahko pa povprasas za mnenje tudi dr. Pusenjaka na med.over.net
On je tudi strokovnjak in ti bo odgovoril.

Lep dan!
enci:metulj:

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?