|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroski vozicek ABC DESIGN
22.11.2004 18:47:25   
Anonimen
je katera dobla reklamo od baby centra za mesec november v kateri je ta vozicek (abc design) in mi je zelo vsec. :bravo:
ali so abc izdelki kvalitetni, ali ima katera izksunje z njimi? :zmeden:
:muca:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
22.11.2004 18:50:40   
Primoza
Mi imamo ABC trikolesnik moving air. Sem zadovoljen, obnese se tudi na raznih gorskih poteh in stezah.

Drugače pa je največ informacij o izdelkih ABC designa na njihovi spletni strani

http://www.abc-design.de/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2004 18:55:13   
Anonimen
o superca.se kaksna mnenja prosim.:love:
mislim da ga bi mi kar kupli:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2004 19:21:10   
kimi
klikni na ta link in si preberi

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=19375&idk=100

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2004 19:39:59   
Anonimen
joj ni ravno nekaj oh in ah sem precitala:(
joj ce pa je tak lep:)-
bom se ju3 enkrat sla pogledat pa bom vidla, v bistvu so tak vsi v garanciji ali ne?;)
slucajno ko sem vidla da je tak poceni in seveda se mi ful dopade sem bila takoj zagreta:bravo: , mama je tak rekla da mi bo kupla lupinico, pa sem gledala cene pa so nekatere skoraj take kot ta celi vozicek z lupinico:ups:
no bomo premisli preden bomo kupli:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2004 20:38:49   
malika
Svakinja ima Novus in popi.... zraven. Težek, neokreten, zelo zelo težko vodljiv,...

Imaš tudi akcijo Quinnyev. A ti pa ti niso všeč? Kvaliteta in vse ostalo 100:1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.11.2004 20:57:01   
Anonimen
ne tega sem misla zarad lupinice...:ups:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.11.2004 21:14:02   
malika
saj lahko tudi na Quinny lupinico namontiraš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.11.2004 21:17:55   
Anonimen
ja to pa je tudi res, bomo se vidli
samo se tak na zacetku,sa mo mi je ta fullll v oke pado, pa mojemu dragemu tudi, ko ga ponavadi nic ne pritegne:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2004 21:41:07   
Anka*
Tudi meni se zdijo ti vozički neokretni in težki, pa še kolesa pogosto niso vzporedna, zato zavijajo. Če se odločaš za takega z velikimi kolesi priporočam Quinny ali cenejšo varjanto - Asahi (čeprav so slabši od Quinnijev so še vedno precej boljši kot ABC design). Ne glej samo barv in vzorčkov, ampak tudi sam material, pa ogrodje, pa način zlaganja, vodljivost ... od teh stvari boš imela veliko več, kot pa od vzorčkov. To je moje mnenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2004 10:18:52   
analizapola
Drage mamice,

piše vam očka, ki je iz lastnih izkušenj prišel do naslednjih sklepov:
- ABC Novus transportirajo v SLO z ladijami na paletah, kjer se večkrat zgodi, da so naloženi en vrh drugega in se jih več tudi zvije, zato jih nekaj grdo zavija in sploh niso vodljivi (naravnost seveda). Pri vsakem ovinku pa jih je potrebno tako ali tako privzdigniti.

V primeru, če se odločate med ABC in Quinny vozičkom se odločite definitivno za Quinny. Ima veliko dodatnih možnosti, poleg tega pa so kompatibilni z opremo Maxi Cosi.

Pred nakupom pa prizaneste svojim boljšim polovicam in jih vprašajte tudi glede velikosti in logistike. Ni vse zlato kar se sveti.

Veliko sreče!

Fotr:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2004 10:23:32   
analizapola
Moj je bil ze od zacetka proti ABC-jevemu vozu. Kupili smo ga ker je "lep", pa zelo kmalu menjali za Quinnija.

Nemogoče ga je voziti z eno roko. Pomisli da se tvoj :duda: ne bo hotel voziti. Z eno roko ga boš nosila, in se pošteno namučila da bosta prišla do doma.

Skratka midva sva imela ABC zato vem kakšna je razlika 1000%

Upam da ni prepozno in bos vseeno se malo premislila.
:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
23.11.2004 13:37:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.11.2004 14:19:02   
LoniM
Me smo pa prijateljici oziroma njenemu malemu kupile ABC focus alu in je z njim zadovoljna tako ona kot Nejc. Jaz pa tudi, saj ga dobim v uporabo praktično vsak dan. Pa tudi zaradi skoraj vsakodnevnega zlaganja in tlačenja v avto nič ne škriplje, odpadlo pa tudi še ni nič. Bi verjetno še enkrat istega kupile...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.11.2004 21:35:42   
@dasa@
napisal ste da abc zavija oz. vleče v eno stran to je zato ker nimate vseh gum enakomerno napumpanih so povedal v baby centr da ce nimsase anakomerno poj vlece v eno stran
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2004 16:16:54   
Anonimen
Malo pozno, pa vseeno: imamo ABC design voziček, Easy tech. Voziček ima svojo pamet, vedno zavija sem in tja. Mene skorajda ne uboga, ostalih pa sploh ne. Razočarana sem totalno. Ima me, da bi ga nesla nazaj, ker me to resnično jezi. Ampak ko sem ga hotela enkrat že reklamirat, so mi rekli, da bom čakala 10 dni, da mi ga bodo popravili. :zmeden: Deset dni brez vozička? Ko sem ga kupovala, sem razmišljala o Haukovemu vozičku, ki je bil podobna varianta kot moj, samo skoraj polovico dražji. Takrat me je cena premamila in ko sem v Baby centru spraševala, kako je s popravili, mi je prodajalka na veliko zagarantirala, da jih mamice sploh ne nosijo popravljat, ker so tako kvalitetni. :grrr:

Pri Haucku so dajali nadomestne vozičke v primeru okvare. Ko sem to omenila prodajalki v BC, mi je rekla: "Očitno imajo ogromno popravil in pritožb!" Meni pa ni kliknilo, da me ženska nateg...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2004 21:37:21   
Anonimen
no naj povem da še nismo nič kupli, smo pa že nagledali:bravo: samo ne abc:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.12.2004 15:57:17   
Primoza
Za enostavni trikolesni model ABC design Moving air lahko rečem, da je lahko vodljiv, vzdržljiv in da se ga lepo zložiti.

Nekaj dokazov o tem imate v mojem fotoalbumu pod "gore".

Pri prejšnjem smo imeli Inglesino Cross model in je sicer veliko prestala, ampak primernejši za pohode je tele moving air.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.