Magi* -> RE: Iz druge starostne skupine v prvo (29.8.2007 12:56:03)
|
tudi naša še ne bo dopolnila 3. let (jih bo decembra) pa je sprejeta v II starostno skupino. pa mi ni zaradi plačila, temveč bolj zato, ker je punca zelo samostojna, že od februarja brez plenic, sama gre na wc, sama se obleče, je... govori pa kot navita. in sva z ravnateljico vrtca bili enotni, da je bolje, da gre v starejšo skupino. itak pa so v II. skupini otroci od 3 do 6 let. če bi se držali po črki zakona, pa bi naša malecka zaradi treh mesecev in pol, ki ji zmanjkajo do 3. let, bila v skupini z veliko maljšimi otroci in bi ji bilo zelo verjetno dolgčas. ni vse zapisano v črki zakona, marsikdaj je dobro individualno oceniti kaj je dobro za posameznega otročka. seveda skupaj s strokovnjakom in s trezno glavo. v našem vrtcu imajo zgleda velik posluh za posameznikove potrebe, seveda spet v mejah razumnega in mogočega. aja, koliko bomo pa plačevali vrtec, pa še ne vemo. mogoče celo več, ker punca še nima 3. let. Tina26, jaz bi jih na tvojem mestu poklicala in povprašala zakaj tako. Čisto mogoče je, da so jih tudi zaradi oblikovanja skupin tako razporedili. meni so namreč pojasnili, da jo bodo dali v I. skupino, če bo za II. preveč navala.
|
|
|
|