racmanke (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


country -> racmanke (27.8.2007 10:39:11)

Hojla!

Uporabnice racmank rosim za pomoč. Do sedaj so še vedno premočile. Ni važno, ali dam rumeni ali zeleni racman. Vedno dam še vložek, ki je itak že zraven in mikroporne prekrivne hlačke čez. Mala pa je stara tri tedne. Kaj delam narobe? Pa ne premoči ob strani ampak kot da pride direkt skozi vse. [sm=zmeden.gif]





frufru -> RE: racmanke (27.8.2007 11:43:05)

A maš pleničke na ježke ali na pritiskače? Ker pritiskače težje reguliraš in ni tako ¨popeto¨ po teleščku. Moraš kar precej zategnit, pa je vseeno ne bo tiščalo. Tista ¨ušesa¨ pridejo do hrbta. A maš prekrivne hlačke samo iz mikroporja ali kombinacijo mikropor bombaž? Ker te so našemu tudi premočile. Na koliko časa pa previjaš?  Pri našemu je bilo treba prva dva meseca previjat na 2-3h. Rumene še prej. Te se nam niso obnesle, so tudi nam puščale. Še dobro, da mamo samo 3. Jaz sem pri našemu pobčku uporabljala samo pleničke, dodatni vložek pa samo ponoči, ko sem ga manjkrat previjala. Nevem. Ne zamerit samo razmišljam, kaj bi bilo narobe. Kaj pa če je preveč napravljena in švica, pa je od tega mokra? Kaj pa če ji daš dva vložka, če toliko nalula?




Anonimen -> RE: racmanke (27.8.2007 12:56:03)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]jaz nikoli ne dam onega vložka, samo mikroporne hlačke čez, pa mi še nikoli ni premočlo...mala je stara 1.5m, plenica je res vedno čisto mokra, samo čez pa še nikoli ni nič prišlo, pa včasih jo v pampersko dam za čez noč in tam vedno drek ven udari, ko ga zjutraj nenormalno nakida[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] v racmanki nikoli....tak da res ne vem v čem je problem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




country -> RE: racmanke (27.8.2007 13:01:43)

Mogoče bo res problem v prekrivnih hlačkah, ki so kombinacija mikropor bombaž. Imam pa plenice na ježke in orenk pripete, tako da to ne bi smel bit problem. Hvala za razmišljanja, bom poskusla še samo mikroporne hlačke.




sončnica13 -> RE: racmanke (27.8.2007 13:21:35)

Naš je star 1 leto, pa do sedaj nisva imela večjih težav s tem-je pa res, da gledam da mu za ponoči dam prekrivne hlačke iz mikroporja, ker s kombinacijo bombaža mu prav tako premočijo.
Mu vedno-že od malega, dam noter piloženi vložek in sva se previjala na 3-4 ure (po hranjenju) sem pa na začetku uporabljala le zeleni racman, zdaj pa odka je bolj aktiven mu čez dan najrajši dam rumeni racman in sem zelo zadovoljna. Kaka pa tako že na kahljico.




sončnica13 -> RE: racmanke (27.8.2007 13:25:24)

Pa še to-ali imaš plenice čisto razpete, ali jih imaš kaj skrajšane-s pristiskači lahko zmanjšaš njihovo velikost, no saj najbrž so ti to povedali. Ampak jaz vem, da sem od začetka  imela razpete in je potem blato uhajalo ven.
Če si z bližnje njihove okolice jih pa tako ali tako lahko obiščeš in ti bodo radi pomagali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Lp






kjava -> RE: racmanke (27.8.2007 15:25:36)

Mikropor in bombaž- to je to. Tud mi mamo ene take hlačke in so nam začele prepuščati. Sem dobila občutek, da so po tolikih pranjih postale prepustne. Une samo iz mikroporja pa nikoli ne premočijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




frufru -> RE: racmanke (27.8.2007 15:45:21)

Še eno vprašanje. A katera racmanke pere z oreščki, ki jih ponuja Racman http://www.pleniceracman.com/shop/page/detail/gitm/150/Pralni_orescki/-/ ? Kako se obnese?




karin412 -> RE: racmanke (27.8.2007 18:00:24)

Jaz sem prala enkrat z oreščki, samo mi je dosti slabše opralo, v trgovini mi je svetovala, naj dodam še ekološko belilo, pa se potem nisem odločila. Zdaj perem samo temno perilo z njimi, ker tudi madeži ne grejo dol.




Stran: [1]