lea23 -> RE: Trgovine z otroško opremo! (28.8.2007 18:33:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči -komplet za iz porodnišnice baby center, v št. 58 -krpice za umivat,vatko,kremico za rito,olje in še kaj... krpice za umivat od tosame ( kupila v baby center), prav tako kremo za ritko bubchen in vatke od tosame -modrc za dojenje,blazinice za dojenje moderc za dojenje v pikapolonici ( 17€ ), blazinice avent iz leclerca -pleničke Pampers new born 3 paketke sem porabila malo manj kot dva paketka, kupila sem v baby centru -flaško in dude,čaj flaške in dude imamo od avent, kupila sem v leclercu -posteljino(rjuho,prevleko za odejo,obrobo) kupila sem eno v toysrusu in eno v baby centru ( obe sta odlični in bi se še enkrat definitivno odločila enako! ) -odejico imamo ( in uporabljamo! ) tri odejice, dve iz toysrusa eno pa smo dobili za darilo -jogi 120x60 sem kupila v leclercu -še morda kaj In sedaj vas prosim,da mi poveste,kje se te zadeve najbolj splača kupit-ARIEL,BABY CENTER,DM,grem v Brežice. kje se najbolj splača ti žal ne znam povedat, napisala pa sem ti kje sem jih kupila jaz
|
|
|
|