|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je najbolje?
27.8.2007 8:06:58   
Anonimen
Z bivšim imava urejene stike in preživnino na sodišču. Otrok je star dve leti. Dogovorjeno je, da je otrok pri njemu v času počitnic pol-pol. Vendar 1 mesec je za tako majhnega otroka preveč! Ko pride nazaj, je čisto zmešan in brez reda. Malo tu, malo tam in ne ve več kaj je prav in kaj ni. Se ne raumeva dobro in setudi ne moreva nič dogovarjati glede vzgoje. Sploh pa, imajo pri njemu velik vpliv njegovi starši in ko je tam, ga vzjajajo oni. Se pravi, je vzgoja trojna-jaz, bivši (ki jo ima sam bolj malo) ter njegovi starši.

Kaj narediti, da bo za otroka najbolje? Da ne bo celo življenje zmeden in brez reda?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je najbolje?
27.8.2007 10:09:19   
jagoda77
po moje boš zelo težko uredila, da se ne bo en tretji vmešaval v vzgojo, sicer so pa njegovi starši tako dedek in babica od tvojega otroka...

ma midva sva se že nehala sekirat glede vzgoje in kaj in kje se kaj dogaja, ker enostavno ko sta otroka pri nama, sta čist brez reda in to osnovne stvari... pač opozoriš, kej več pa ne moreš.

če sta se zmenila za take obiske, potem ne komplicirat, sej se otrok hitro uravna, verjamem pa, da te moti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 13:47:14   
lenika
1 mesec za tako majhnega otroka se tudi meni zdi veliko.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 14:01:06   
karmy
če je za tako majhnega otroka to preveč, zakaj si se sploh strinjala???user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2007 14:06:05   
sisi80
Joj, meni se tudi zdi en mesec skupaj odločno preveč za tako malega. 

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2007 22:13:28   
Gina
Otrok ne bo celo življenje zmeden in brez reda, ker bo sčasoma čisto točno ugotovil, kaj kje sme in kaj ne. Seveda je od začetka to težko za vse in povsem razumem tvoje občutke, ker sem imela jaz zelo podobno situacijo, vključno s starimi starši, ki so imeli tudi svojo vzgojo in svoj vpliv na bivšega in otroka. Potem pa smo se vsi z leti skulirali, sama vem, da vedno ko prideta, rabita kak dan, da prideta v stare tire, poleg tega se ne ukvarjam več s tem, kaj počneta pri stari mami, koliko ton krofov in pomfrija sta pojedla, koliko ur sta presedela pred tv in pc-jem....samo sekiralo bi me, boljše pa itak ne bi bilo- tam je pač babica sistem, pri očku je očka sistem, doma je pa mami sistem - in čisto jima je jasno, da je mami sistem tisti, na katerega se lahko zaneseta, ki je vedno tam zanju in kljub pravilom igre, ki so bolj odgovorna in resna, vesta, da so ta čisto prava in fajn.

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2007 22:17:39   
Anonimen
Kaj pa se ločujete potem pa je kaos.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2007 22:22:01   
Gina
user posted image user posted image  Aja, anonimen, veš, to nam je hobi. Ker nimamo kaj drugega počet, potem malo za zajebancijo rečemo decu, zdaj mi je dolgcajt, dejva se ločit, bomo imeli kaos. Jeeees, uspelo je! Ločeni smo. Kolk fajn, ko delamo kaos in medemo otroke. In potem vriskamo do konca svojih dni, mogoče vriskamo še danes, če še nismo umrli.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2007 22:58:51   
mama54
Gina,user posted image user posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2007 7:48:01   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čist očitno zaradi takšnih in podobnih primitivcev!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.8.2007 7:49:59   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Čist očitno zaradi takšnih in podobnih primitivcev!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.8.2007 8:09:05   
Marogica

Resnično neumna pripomba, Anonimna.  Vedi, da se ni noben poročil zato, da se bo ločil....torej...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2007 8:11:03   
anitaz

Ampak tako butaste pa še nisem slišala user posted image  Katastrofa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?