Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 21:54:40
|
|
|
|
viv_
|
Za lupinico ne vem, avtosedež se pa da dobiti povsod. Najbolje, da preveriš na kakšnem rent a caru. Na kateri otok pa greste?
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 21:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Avtosedeže imajo, lupinice nisem videla še nikjer (rent-a-car na letališčih).
|
|
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 22:00:43
|
|
|
|
vaihativa
|
Gremo na Karpatos. Res ne vem kaj naj naredim. Nekje sem sicer zasledila,da nekateri ponujajo, ampak saj veste...Grki, nikol se ne ve. Koliko pa je cena za presežen kg zdaj?
|
|
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 22:03:37
|
|
|
|
crci06
|
Kaj pa v letalu: bo v sedežku za (baje jih nekateri imajo, ne vem) ali pa privežeš lupinico? Jaz bi ali preverila pri ponudniku (-ih) rent-a-car-a ali pa kr vzela lupinico, da potem dol ne iščeš točno določenega ponudnika na drugem koncu otoka. A ima tudi pravico do 20 kg prtljage?
|
|
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 22:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
A misliš, da bi šla lupinica v presežno prtljago? Mi smo kar precej leteli pa nam niso nikoli komplicirali.....če se prav spomnim, gre lupinica lahko celo med prtljago v letalu (zgoraj nad sedeži).
|
|
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 22:12:01
|
|
|
|
vaihativa
|
A da jo lahko vzameš kot ročno prtljago? To bi bilo super. Boma poklicala in vprašala. Sicer pa nisva rezervirala zibke na letalu, ker je kratek let in je punca stara 6 mesecev. Otroci do dveh let pa nimajo pravice do 20 kg prtljage, kar se men zdi nesmiselno, glede na to, da ravno za otroka potrebuješ največ stvari.
|
|
|
|
RE: rent a car in otroški sedeži 26.8.2007 22:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaihativa A da jo lahko vzameš kot ročno prtljago? To bi bilo super. Boma poklicala in vprašala. Po mojih izkušnjah ja . Ti kar pokliči in vprašaj, da boš mirna. Pa srečno pot!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?