Vloga in preživnina... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Anonimen -> Vloga in preživnina... (26.8.2007 20:00:41)

...ker sem med tistimi, ki imamo še malo časa za oddat Vlogo za zmanjšanje plačilo vrtca...pa imam še eno dilemo...
Mož plačuje preživnino za hči iz prvega zakona.

kam to vpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ker pod VII št. 3 Potrdila o višini preživnine....to je za tiste, ki DOBIVAJO preživnino.

A mi lahko katera, prosim pomaga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 20:04:37)

Po mojem, da nikamor. Ker to je itak že vse všteto v njegovi odmeri dohodnine, ki jo priložiš.

Anonimen -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 20:07:18)

Hja, on je bil leta 2005 brezposelen. Pa imam na svoji dohodnini jaz njega, najinega sina in njegovo hči, kot vzdrževane člane.

Anonimen -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 20:07:36)

Ampak to samo po moje, da ne bo pomote. Jaz samo tako sklepam. Lahko pa da ni res.

Anonimen -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 20:08:35)

IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Hja, on je bil leta 2005 brezposelen. Pa imam na svoji dohodnini jaz njega, najinega sina in njegovo hči, kot vzdrževane člane.

A potem si ti zanjo preživnino plačevala?

Anonimen -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 20:10:01)

A potem si ti zanjo preživnino plačevala?

Ja, po papirjih. Drugače je dajal on denar.
Ampak, ker je bil on brez službe, pomeni, da moram potem jaz poskrbet za preživnino.

Anonimen -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 21:22:16)

Aha, se mi zdi, da zdaj štekam. No, saj takrat, ko si ti uradno potem plačevala preživnino, si to tudi v dohodninski napovedi napisala in so ti glede na to odmerili potem dohodnino. In tam je potem vse to všteto. Tako da je to spet potem na priloženi fotokopiji. Ampak spet samo po moje.

beba76 -> RE: Vloga in preživnina... (26.8.2007 21:52:02)

Jaz priložim samo kopijo odločbe o dohodnini in odločbo iz sodišča o plačevanju preživnine (plačuje mi je zadnje mesece itak ne, a se tam šteje, kot da bi mi jo, ker je pač tak določilo spdišče) oz. tista usklajevanja, ki jih vsako leto dobiš iz socialne - povečanje preživnine.
Pri nas je to dovolj.

Stran: [1]