rupurut (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pia1 -> rupurut (22.11.2004 13:38:05)

bom najprej vas vprasala, ce katera ve, drugac pa bom sla v lekarno vprasat...
imam namrec tezave z zgago in mi nic vec ne pomaga, pa mi je G svetoval rupurut. no seveda sem ga kupila, ampak... koliko ga lahko pojem? a tolk kot vsi ostali, tko kot pise v navodilih, al manj, al recimo boljs, da sam enga zvecer, da bom lahko vsaj zaspala, pa cez dan rajs mal potrpim, al kako? jest bi mogla vzet ene 4 na dan, da bi bilo dobr. a je to prevec?????? res pa rajs potrpim kot da bi kej skodovala mojemu pikcu.
hvala za odgovore pa lep dan vsem
33 t

Bejba -> rupurut (22.11.2004 13:44:39)

Hojla Pia1
Tudi jaz sem imela grozne probleme z zgago med nosečnostjo in tako sem jedla rupurut. Vzela sem ga kadar sem ga potrbovala oz. je bilo hudo. To je bilo kakih 3-4x na dan, pa še ponoči včasih, včasih pa cel dan nič, kakor je bilo. Na koncu sem jih jedla kot bombone, saj mi je že okus ratal všeč :)-.
Rupurut nič ne škoduje otročičku in tudi moj sonček je čisto zdrav in vesel prijokal iz mojega trebuščka, tako da le brez skrbi.
Bolj je važno, da se mamica dobro počuti in s tem tudi otroček v njej, kot pa da jo vse boli ali peče. Ker to tudi on čuti, verjemi mi.

LP; Bejba

anaj -> rupurut (22.11.2004 13:51:38)

Rupurut lahko brez skrbi vzameš 4x na dan. Lahko kakšen dan še kakšnega več, če je potrebno.

:kuza:

pia1 -> rupurut (22.11.2004 13:52:51)

hvala bejba, tega odgovora sem pa res hudo vesela!!! bom kr kuj zdele en rupurut vzela, sej je kr hudo tole prenasat.
pa vi? se dobr rihtate? ha, vidm, da ma vas žetko kr dobre lase, pol je pa mogoce res kej na tem, da ce te pece zgaga, da bo imel mali full lase ;)
no lepo se mej pa hvala za odgovor!

urši77 -> rupurut (22.11.2004 14:58:28)

Preverjeno pri DR.-do 5 tablet na dan ne škodi popolnoma nič. Poiskusi pa tudi z kako hrana, vendar te opozarjam na mleko, ki takoj resda pomaga, čez nekaj časa pa se zaradi maščobe ki jo vsebuje nase veže-ne vem zdaj točno kaj-vglavnem se posledično izločanje kisline še poveča!

Donat pa take stvari....

pia1 -> rupurut (23.11.2004 14:27:55)

hvala!
glede drugih stvari pa, zal ne pomaga nic

Stran: [1]