kako danes obleči dojenčka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

MiRaNi -> kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 12:51:41)

Naša štručka je stara 1 mesec. Ji danes lahko oblečem kratek rokav?

Ali pri tej ''starosti'' še vedno oblečem tudi kapico za ven?

maja1488 -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 13:31:12)

Živjo, sicer je moja tamala stara skoraj leto, vendar bi, če bi imela zdaj dojenčka, oblekla kratek rokav in čez hlačke s prsnim delon (pajac brez rokavov). Seveda ne iz pliša ampak navadnega bombažnega. Kape nebi dala, kvečjemu trak čez ušesa, ker je pri nas burja.
Ne vem če sem kaj pomagala :)

BLAŽIKA -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 14:32:31)

kratek rokav in čez hlačke s prsnim delon (pajac brez rokavov). Seveda ne iz pliša ampak navadnega bombažnega. Kape nebi dala, kvečjemu trak

Tudi jaz bi tako oblekla otročka mogoče pa bi mu dala eno res tanko kapico.

blazka -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 14:50:49)

Jaz imam malo staro skoraj 3 mesece, pa je danes v kratkih rokavih in hlačkah do pasu. Oboje čisto tanko. Kapice ji ne dajem na glavo, razen ob večerih, ko se shladi in malo zapiha. Je pa res, da ima zelo veliko las na glavi.

LP

Naja30 -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 17:20:08)

Moja je starejša, ampak 1-mesečnega bi oblekla v kratke rokave in čez kratke hlače. Pri nas je bilo zelo vroče danes.

Sisy -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 18:43:43)

tudi jaz sem bila danes v dilemi kaj naši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] obleči.....Stara je 16 dni pa sem ji dala gor raje body z dolgim rokavom,ker široko povijamo sem spodaj obula samo štumfke (tist špeh dvojnih plenic jo še itak 2much greje)...Pa mi je kar malo žal da nisem dala gor body-ja s kratkimi rokavi...A mislite da je za kratek rokav še premajhna?

No kapice pa če ne piha in če je vroče itak ne dam gor...

Doma imamo stalno 25-26  stopinj zato jo enako oblačim če smo doma...Nobenih žabic, se mi zdi da bi tako potem "zakuhala"..Jo raje pokrijem pa je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tecka_nosecka -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 19:40:44)

Moj pikec je tudi star mesec in 3 dni, pa ga mam čez dan v bodiju brez hlačk, s kartkimi rokavi ali pa brez rokavov. Spodaj pa mu oblečem samo nogavičke.
Ko spi ga pokrijem s pleničko, to je pa to. In se mali počuti zelo dobro.

Ker verjemite, nam je vroče. Otrokom tudi. Zakaj bi otroke oblačile preveč? Gledam le, da če dobi mrzle nogice, mu oblečem hlačke. To je pa to. Tudi patronažna je rekla, da je dobro, da ga ne napravljam preveč.

LP

lex -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 21:30:02)

V oblekco brez rokavov, pa še to si je cel dan vlekla gor. Pred praznovanjem pa je bila v bodyu brez rokavov.

otroci pokažejo svojo temperaturo zadaj na vratu. Če je mrzel jih zebe, ampak ponavdi imajo prej znojno kot mrzlo. Tako tudi preverjam, če imajo povišano tel. temperaturo (tudi v vrtcu je to prvo kar naredimo preden mu meriš temperaturo in je odličen pokazatelj otrokove telesne temperature).

Marogica -> RE: kako danes obleči dojenčka? (26.8.2007 23:25:18)

Meni je pediatrinja na to vprašanje rekla, naj sebe pogledam, kako sem oblečena. Od takrat dalje vem, kako oblačim svojega otroka.

Stran: [1]