rjavkasta "stvar" (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

natja_ -> rjavkasta "stvar" (22.11.2004 13:14:18)

zdravo punce...

Še vedno nevedna, pa imam že 2,5 punčko. Ne vem točno kje sem dolgo dolgo nazaj prebrala o rjavkastem izcedku v času, ko bi morala priti :hudicek:.

Jaz pa imam takle flek na hlačkah teden dni po M :zmeden:
Ne more biti vgnezditev...ali...? Mašinca, spet bom nestrpna...

natja :pujs:

saba -> rjavkasta "stvar" (22.11.2004 13:18:30)

jaz imam vsak mesec rjavkast izcedek. Najprej 3 dni M. pol pa 3 dni rjavkast izcedek. To pomeni da je M. končala in da se maternica še čisti.......to je to, vsaj pri meni, ker imam tako od svojega 15 leta.

lp
saba

naja78 -> rjavkasta "stvar" (22.11.2004 14:47:29)

evo natja,jaz isto,ko sem G to omenila,temu ni posvetil nobene pozornosti.pomoje je to,da se še malo ščistiš.dvomIm,da bi to bila že O.
POPOLNOMA ISTO je z mano 6 dni po začetku M-izcedek,roza rjavkast.
kaj pa druge pravite???

natja_ -> rjavkasta "stvar" (23.11.2004 8:28:33)

JA, saj to je to.... vem, da se po končani menstruaciji čistiš, ampak jaz sem imela M samo dva dni, potem pa en teden nič, niti flekca (mislim, da bi se v primeru čiščenja čistilo še kakšen dan, dva, mogoče tudi tri), vendar po tednu dni zatišja :zmeden:?

hehe, včasih se sama sebi zdim smešna, ko opazujem vsako spremembo telesa, samo, da bi čimprej bilo pozitivno :roza: hehe....

natja :miska:

naja78 -> rjavkasta "stvar" (23.11.2004 9:52:02)

tudi jaz imam M 2 dni.meni je G rekel da to ni hudga.samo da je.ti,kaj pa O imaš??
na koliko dni pa imaš ciklus??čisto enako se dogaja meni,vendar mislim,da to ni hudga.pomoje se dogajajo kake spremembe.je pa čudno ne:najprej 2 dni,potem tedn nič,ampak čisto nič,pol pa spet malo.

natja_ -> rjavkasta "stvar" (23.11.2004 12:08:52)

hmmm.... O še nimam - naslednji teden, M pa imam nekje od 27-29 dni.
Tko, da mi je to zlo čudno.... OK, nč zato, samo, da pokaže CB :modri:

srečno, natja :pujs:

Stran: [1]