|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi jo peljale v vrtec?
26.8.2007 9:25:43   
Splet.Ka
Takole je pri nas: Naša user posted image  je stara 13 mesecev. Prejšnji teden sva se začeli uvajati v vrtec in v petek je bila brez kakršnegakoli problema že sama v vrtcu, je jedla, spala, ni jokala. Super.

Včeraj pa je zakuhala. Zvečer in ponoči je imela čez 38 vročine. Že zvečer sem ji dala eno svečko, danes zjutraj še eno.

Kaj menite, naj jo jutri peljem v vrtec, če bo brez vročine?

Jutri naj bi šla jaz prvič v službo. Pa ne vem, kaj naj. Če jo prehitro peljem v vrtec, ji lahko škodim, pa bo spet zbolela. Zdravje je na prvem mestu, ampak ne vem, ali bi bilo nujno, da ostane doma.

Če bomo pa zdaj predolgo doma, bo pa težko iti v vrtec. Pa tako lepo se je uvedla.

Kaj mi svetujete?

Cvetim...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bi jo peljale v vrtec?
26.8.2007 9:32:24   
Marogica
Če bo jutri brez vročine in nima drugih bolezenskih znakov, jo pelji. Vsaj jaz bi tako naredila. Tako ali tako, boš če teden ali 14 dni zopet doma z njo. Redna praksa na začetku vrtcauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2007 9:32:46   
urška
pri našemu je bilo velikokrat tao da zakuhal v soboto, potem smo pa cel vikenda razmišljala kaj naj nadrediva. ampak ga v ponedeljek nisva nikoli peljala v vrtce. hvala bogu je imel on tako službo da te bolniške zaradi otroka niso bile problem.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2007 9:35:02   
Muca Copatarica
Zdravo!
To je lahko odgovor na novosti, spremembe, ki se zdaj dogajajo.Za otroka odhod v vrtec ni malenkost, ampak nekaj velikega in telo lahko pač tako reagira.
Če bo brez vročine in je nimaš možnosti pustiti komu drugemu, jo pelji v vrtec i povej kako je bilo z njo, pa da greš ti prvič v službo..... in se dogovori, da če ne bi šlo drugače, jo prideš iskat, če te pokličejo.
Pa verjemi, da bo vse uredu in bo, boš videla.

Lp.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2007 9:36:16   
Anonimen
Spremljaj, kaj se bo dogajalo čez dan.

Vročina je lahko samo reakcija na "stres" ob spremembi okolja, to je vstopu v vrtec.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2007 9:38:00   
Splet.Ka
Hvala zaenkrat. Ja, druge bolezenske znake ima...teče ji iz noska in kiha. user posted image

No, saj bom videla, kako bo čez dan.

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2007 9:41:19   
Anonimen
Jaz je ne bi. Vedno počakam, da je en cel dan brez vročine. Zaradi njega samega in zaradi ostalih otrok.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2007 9:41:58   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Hvala zaenkrat. Ja, druge bolezenske znake ima...teče ji iz noska in kiha. user posted image

No, saj bom videla, kako bo čez dan.

Sčasoma boš ugotovila, da otroka ob vsakem kihanju in zabasanem nosku ne boš mogla pustiti doma, saj pozimi bo nosek pogosteje "prehlajen".  Vendar se moraš sama odločiti oz. če si nesigurna, zjutraj pokliči pediatra, pa da vidiš, kaj on pravi..

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
26.8.2007 11:01:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.8.2007 13:26:58   
mayci
Otrok naj bi bil en dan brez vročine, preden gre v vrtec.
Če je samo prehlajen je nekaj drugega, vročina pa je nekaj drugaga. Čez zimo so tako ali tako skoraj vsi v vrcu smrkavi. Otrok z vročino pa po mojem mnenju ne spada v vrtec...

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.8.2007 14:08:51   
Splet.Ka
Da ne bo pomote, z vročino je ne bom nikoli peljala v vrtec.

Vročino je imela včeraj zvečer, ponoči in še zjutraj. Takoj zjutraj sem ji dala svečko, zdaj je nima več. Bom videla, kako bo do večera.

Mi je pa tudi jasno, da bo precej smrkava in da je to čisto normalno. Saj sem še jaz skoraj celo letouser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2007 15:28:38   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: hruska

Vročino je imela včeraj zvečer, ponoči in še zjutraj.

no če jo je imela še danes je jaz definitivno ne bi dala jutri v vrtec. in se popolnoma strinjam z al bino. zaradi  njega in drugih otrok ne.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2007 20:37:28   
mojsoncek
Jaz je ne bi peljala... ponavadi pocakam, da je vsaj dan ali dva brez vrocine oz. sledim navodilu pediatrijnje. No, pa saj ves, da je to en zacaran krog. Ti peljes malo v vrtec z vrocino, drugi se nalezejo in njihovi starsi so v dvomu tako kot ti. Pa jih se oni pripeljejo v vrtec, kljub vrocini... no pa se potem spet tvoja pikica naleze.

No, ce tako gledas, ni fer ne do tvoje pikice, ne do drugih otrok. Glede uvajanja je pa tako ali tako odvisno od otroka do otroka, pa ni vazno ali je vmes nekja dni doma ali pa ne.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.8.2007 8:52:03   
Splet.Ka
No, takole je bilo.

Nisem je peljala v vrtec. Je v nedeljo spet zakuhala na skoraj 39 vročine. Včeraj sva bili pri zdravnici. Je že brez vročine, ima še vneto grlo. Veselo na delo in v vrtec greva predvidoma v četrtek.

Je rekla zdravnica, da so radodarni z bolniško v takih primerih, če mi le v službi ne težijo.

Hvala vsem za mnenja!

Cvetim...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?