Muca83 -> RE: koža slabša kot ko sem bila najstnica (28.8.2007 9:27:26)
|
Jaz imam težave z mozolji že iz osnovne šole. Nakupila sem na tone kozmetike vseh možnih proizvajalcev, pa mi niti ena stvar ni zares pomagala. Pri zdravnici sem tudi jaz dobila na recept skinoren in klimicin, mislim, da je takrat bilo malo bolje, sem pa dobila problem, da se mi je nos non stop luščil. No to je že kakih 8 let nazaj. Ko so v slo prišle tabletke Yarina, sem si jih omislila prav zaradi kože (prej sem jemala Femoden). Je bilo nekoliko bolje, ampak nikoli pa ni bilo v redu. Prijateljica, ki je istem kot jaz pa ima sedaj kristalno čisto kožo, ko jih jemlje. Meni očitno ne pomaga nič. Pred enim letom sem nehala jemati tabletke, ker sem pač želela zanositi in se je koža poslabšala nazaj na staro stanje. Samo, da jih imam sedaj še po licih, kar nikoli nisem imela. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, zdaj sem itak noseča in zaenkrat je koža ista kot pred zanositvijo (sem v 11. tednu). Bom pa videla, če se mi bo kaj spremenila. Enim se baje sčisti, enim pa grozno poslabša. Zdaj sem nakako sprijaznena s tem da pač je kakor je. Aja, imam pa une mozolje, ki so najprej boleče podkožne bule, potem pa se zagnojijo in jih veselo stiskam. So pa predvsem po bradi, kakšen tudi med očmi ali pod nosom nastane, pa po novem na licih. Pa tudi po ramenih, hrbtu in dekolteju. Samo tam ni tako kritično. Kožo mam pa mešano.
|
|
|
|