sudanka -> RE: Zaljubljena (26.8.2007 22:33:15)
|
No anonimna..........naj še jaz nekaj povem na to temo............ poročena,,,,,,,,,mati dveh prekrasnih sinčkov.............17 let skupnega življenja............. vzorna žena vseskozi zvesta....rada svojega moža,,,,,prekrasna mati............... pomlad........službena zabava..........po naključju zaide tja še on............ takoj poskoči iskra............izmenjava številke,,,,,,,,,,,,,,,,,, 3 dni mislim le še nanj, on name.................. srečanje...........neskončne ure tistega dne se na koncu spremenijo v noro ljubljenje..... česa takega še nisem doživela ( ali pa že pozabila).............. in potem sledi novo srečanje in še eno.še.še.še.še mine pol leta..........kako se takšna čudovita žena prelevi v osebo, ki skače čez plot............ mešalo se mi je,,,,,,,,čakala samo še trenutke ko bova skupaj................ in potem odločitev,,,,,,,,,,,,,vklopi razum..........KONČAJ ZA VRAGA................. pride dan, ko se ne ljubiva.................ko narediva konec................. v sekundi pretgava vse kar je bilo.............. minili so tedni,,,,,,,,,,,,,jaz še vedno trpim............. tako noro lepo je bilo, da ne obžalujem,,,,,,,,,,,,,,,čeprav nosim posledice,,,,,hude............in jih verjetno bom celo življenje.............. zato ker sem pustila zaljubljenosti predaleč................ čimdlje od lekanarja,,,,,,,,,,,,in skokov čez plot............. pa srečno
|
|
|
|