|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaljubljena
26.8.2007 12:59:24   
Anonimen
Zaenkrat bolj kaže da si se zaljubila bolj v neko predstavo o človeku, ko pa v človeka samega. Morda zaradi videza, morda zaradi "belega plašča" (a je mesaruser posted image ), zaradi vsebine sms, mailov.....zaradi žgečklivosti samega dejanja ali misli na le-tega, da se ti dogaja nekaj novega in "prepovedanega"......ne verjemem pa da je to prava ljubezen če je čisto brez dotikov, seksa ipd.
To je približno tako, kot smo se zaljubljale v puberteti v pevce in igralce in cele dneve buljile v njihove postre in zraven sanjarile. Danes pa je vse skupaj malo bolj moderno ratalo, ker smo v dobi interneta, gsm in podobnega.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.8.2007 20:23:57   
Anonimen
Zaenkrat bolj kaže da si se zaljubila bolj v neko predstavo o človeku, ko pa v človeka samega. Morda zaradi videza, morda zaradi "belega plašča" (a je mesar ), zaradi vsebine sms, mailov.....zaradi žgečklivosti samega dejanja ali misli na le-tega, da se ti dogaja nekaj novega in "prepovedanega"......ne verjemem pa da je to prava ljubezen če je čisto brez dotikov, seksa ipd.
To je približno tako, kot smo se zaljubljale v puberteti v pevce in igralce in cele dneve buljile v njihove postre in zraven sanjarile. Danes pa je vse skupaj malo bolj moderno ratalo, ker smo v dobi interneta, gsm in podobnega.

Ni mesar srček ampak lekarnar.In res kot si napisala mogoče me privlači le njegov beli plašč bolj kot on sam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
26.8.2007 22:33:15   
sudanka
No anonimna..........naj še jaz nekaj povem na to temo............
poročena,,,,,,,,,mati dveh prekrasnih sinčkov.............17 let skupnega življenja.............
vzorna žena vseskozi zvesta....rada svojega moža,,,,,prekrasna mati...............
pomlad........službena zabava..........po naključju zaide tja še on............
takoj poskoči iskra............izmenjava številke,,,,,,,,,,,,,,,,,,
3 dni mislim le še nanj, on name..................
srečanje...........neskončne ure tistega dne se na koncu spremenijo v noro ljubljenje.....
česa takega še nisem doživela ( ali pa že pozabila)..............
in potem sledi novo srečanje in še eno.še.še.še.še
mine pol leta..........kako se takšna čudovita žena prelevi v osebo, ki skače čez plot............
mešalo se mi je,,,,,,,,čakala samo še trenutke ko bova skupaj................
in potem odločitev,,,,,,,,,,,,,vklopi razum..........KONČAJ ZA VRAGA.................
pride dan, ko se ne ljubiva.................ko narediva konec.................
v sekundi pretgava vse kar je bilo..............
minili so tedni,,,,,,,,,,,,,jaz še vedno trpim.............
tako noro lepo je bilo, da ne obžalujem,,,,,,,,,,,,,,,čeprav
nosim posledice,,,,,hude............in jih verjetno bom celo življenje..............
zato ker sem pustila zaljubljenosti predaleč................
čimdlje od lekanarja,,,,,,,,,,,,in skokov čez plot.............
pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.8.2007 22:41:39   
Anonimen
Ti si tud z  apotekarjem?user posted image user posted image
Potem pa so opasni ti apotekarji.
Saj pri nas mamo dva luštna tudi.

< Sporočilo je popravil vojakinja -- 26.8.2007 22:42:10 >

(odgovor članu sudanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.8.2007 7:10:23   
lenika
sudanka praviš, da ne obžaluješ in hkrati ji odsvetuješ. Ti dve trditvi si nekako nasprotujeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.8.2007 10:31:40   
trojči
Sudanka, ti si tipičen primer tistega, ko pravijo, da človek vara, potem ga pa tako grize vest, da pove to svojemu partnerju. Ker se mu hoče zmešat od občutkov krivde in strahu, da partner izve.

A te lahko nekaj vprašam? Napisala si, da imaš rada svojega partnerja. Ljubiš ga? Ali ne veš čisto točno?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.8.2007 17:07:06   
sudanka
Ne, ne še najhuje od vsega je, da me ne grize slaba vest............težko verjeti a ne...še sama sebi ne verjamem...............
Rada imam partnerja...........če ga ljubim,,,,,,,,,,,,,,kaj pa vem kaj pomeni ljubiti,,,,,,,,,,,,,,,res pa je da do njega ne čutim več tistega kar sem 10 let nazaj,,,,,,vso tisto strast in hrepenenje.....................
jaz ne vem, kako je z vami, ampak pri naju je bila (vsaj jaz sem tako dojemala, mož ne, ker sva se o tem pogovarjala) zadnja leta neka rutina, meni je manjkalo strasti.........

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?