BONI* -> Spalna vreča ali kovterček? (22.11.2004 11:42:47)
|
Pozdravljene mamice! Na vas se obračam,ker ste že izkušene, jaz pa ima en problemček oz. eno bojazen. Svojega prvega otročička pričakujem sredi decembra. Bolj kot se bliža dan D, več vprašanj se mi poraja, pa tudi strah, da ne bi znala ravnati z tisto malo štručko, je vsak dan večji. Včeraj me je mami prestrašila, ko je rekla, da je brala en članek o nenadnih smrtih v posteljici. Baje strokovnjaki pravijo, da bi bilo tega manj, če bi bili dojenčki v posteljici v spalni vreči namesto pokriti z deko ali kovtrom, ker je potem manj možnosti, da bi se zadušil s pokrivalom. Zdej me pa zanima vaše mnenje. Ali imate ve vse spalne vreče za svoje dojenčke? Midva z dragim sva jo enkrat že hotela kupiti, pa je za tako majhnega sploh nisva našla. No, po pravici povedano, kaj dosti sploh nisva iskala. Imam pa še eno vprašanje. Kdaj je primeren čas, da daš otroku v posteljico kakšno plišasto igračo ali benkico? Koliko naj bo takrat star in kakšna igrača je sploh varna zanj. Upam, da ne zvenim preveč paranojično. Lp, Boni
|
|
|
|