zabasan nosek (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Blejka26 -> zabasan nosek (25.8.2007 14:20:01)

nimam časa brskat če je že kje bila tema za nahod,ampak zanima me če kdo ve dober recept za nahod-zabasan nosek.Moja 20mesečna hči ima že 3dni tko hudo zabasan nosek in ne vem več kako naj ji pomagam.Fiziološka raztopina ne pomaga,kapljice Operil P pa tud ne.Tko sem že obupana..

rija -> RE: zabasan nosek (25.8.2007 14:23:15)

razreži eno veliko čebulo, jo daj v pleničko in obesi nad posteljico ko spi.....ali pa čudežna pumpica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

arielca -> RE: zabasan nosek (25.8.2007 15:32:07)

Pomaga tudi kopel iz kamilic. Zavri kamilice in lonec postvi v sobo, kjer spi; zrak bo bolj vlažen in blagodejno vpliva na dihalne poti.

frutka_ -> RE: zabasan nosek (25.8.2007 21:05:49)

Bodita veliko zunaj, veliko naj pije. Če jo dojiš ji lahko kaneš par kapljic svojega mleka v nos, dvigni ji ležišče, da bo lažje dihala, pojdita do dr..

andrejaz -> RE: zabasan nosek (25.8.2007 21:48:29)

Čimprej si nabavi aspirator za nosek Narhinel

Luckica -> RE: zabasan nosek (25.8.2007 22:41:04)

nabavi si baby vac,ki ga deneš na sesalec in čisto vse šmrklje posesaš.Ja sliši se čudno,meni se je tudi,ampak zadeva je zadetk v polno res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ursi -> RE: zabasan nosek (26.8.2007 18:49:00)

Pri nas imamo tudi narhinel - super zadevca. Ampak deluje, dokler fantku teče dol.

V preteklih par mesecih je bil skoraj cel čas zamašen. Pa mu ni več teklo dol, ampak dihat pa ni mogel. Sem pa v zeleni lekarni kupila Fitobalm Bimbi - gel balsamico in sem ga mazala pod noskom in mu je vse zmečilo, tako smo se končno res spucali. Super gel.

Pobalami -> RE: zabasan nosek (26.8.2007 19:33:56)

Pomaga obilno izpiranje nosa s fiziološko (podobno sčistijo tudi razne pumpice recimo Narhinel...).Šele potem ko je nos čist daš operil. To taleže za nekaj časa.

Blejka26 -> RE: zabasan nosek (27.8.2007 20:52:26)

hvala vsem za odgovore.Sem ji probala z čebulo,kamelice in tisto noč je spala ko angelček.ne vem ali je to pomagalo,ampak vem da zabasan nos je zjutraj še vedno imela.Glavno da je spala v miru

Stran: [1]