|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zabasan nosek
25.8.2007 14:20:01   
Blejka26
nimam časa brskat če je že kje bila tema za nahod,ampak zanima me če kdo ve dober recept za nahod-zabasan nosek.Moja 20mesečna hči ima že 3dni tko hudo zabasan nosek in ne vem več kako naj ji pomagam.Fiziološka raztopina ne pomaga,kapljice Operil P pa tud ne.Tko sem že obupana..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zabasan nosek
25.8.2007 14:23:15   
rija
razreži eno veliko čebulo, jo daj v pleničko in obesi nad posteljico ko spi.....ali pa čudežna pumpica user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2007 15:32:07   
arielca
Pomaga tudi kopel iz kamilic. Zavri kamilice in lonec postvi v sobo, kjer spi; zrak bo bolj vlažen in blagodejno vpliva na dihalne poti.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2007 21:05:49   
frutka_
Bodita veliko zunaj, veliko naj pije. Če jo dojiš ji lahko kaneš par kapljic svojega mleka v nos, dvigni ji ležišče, da bo lažje dihala, pojdita do dr..

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2007 21:48:29   
andrejaz
Čimprej si nabavi aspirator za nosek Narhinel

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 22:41:04   
Luckica
nabavi si baby vac,ki ga deneš na sesalec in čisto vse šmrklje posesaš.Ja sliši se čudno,meni se je tudi,ampak zadeva je zadetk v polno resuser posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2007 18:49:00   
ursi
Pri nas imamo tudi narhinel - super zadevca. Ampak deluje, dokler fantku teče dol.

V preteklih par mesecih je bil skoraj cel čas zamašen. Pa mu ni več teklo dol, ampak dihat pa ni mogel. Sem pa v zeleni lekarni kupila Fitobalm Bimbi - gel balsamico in sem ga mazala pod noskom in mu je vse zmečilo, tako smo se končno res spucali. Super gel.

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2007 19:33:56   
Pobalami
Pomaga obilno izpiranje nosa s fiziološko (podobno sčistijo tudi razne pumpice recimo Narhinel...).Šele potem ko je nos čist daš operil. To taleže za nekaj časa.

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2007 20:52:26   
Blejka26
hvala vsem za odgovore.Sem ji probala z čebulo,kamelice in tisto noč je spala ko angelček.ne vem ali je to pomagalo,ampak vem da zabasan nos je zjutraj še vedno imela.Glavno da je spala v miru

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?