Taja339
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy Meni se pa zdi, da pretiravas... vsaj ce gledam s svojimi ocmi. Se mi zdi da smo ze malo stran od casov, ko so imeli lahko moski samo prijatelje, zenske pa prijateljice, a ne (vprasaj se, ce bi bil isti problem, ce bi peljal svojega naj prijatelja!) ? Ce sta res dobra prijatelja, ne vem zakaj bi bil to problem... saj jo poznas? Itak jo je peljal na vecerjo nekaj dni po svojem RD, kar pomeni, da nisi "zvisela"!!! Saj se nekako spodobi, da jo povabi nekam za RD, ce sta dobra prijatelja. Pa pomoje je tudi cisto brez veze delati razliko, a jo pelje na pijaco ali na vecerjo - ce se kurita, se lahko kjerkoli. Pa upam, da se ne. Da meni moj rece, da ne smem ven s kaksnim prijateljem (ali prijateljico), ne bi bil vec dolgo moj. In ja, vcasih ga povabim zraven, vcasih, ko si pa zazelim kaksnega posebnega cvekanja, pa tudi ne! In hodim z dobrimi prijatelji na pijaco, vecerjo in v kino ali pa vse hkrati, ce mi pase. In mu to povem in razlozim, da mi pac pase iti sama. Jaz se s prijatelji srecam celo veckrat na vecerji kot na pijaci, ker veliko bolj uzivam v dobri druzbi ob dobri hrani in pijaci kot pa v kaksnem glasnem lokalu. Sem pac malo bolj hedonist glede tega... Ampak ne razumi tega, da si moras zakrivati oci, ce mislis, da se med njima kuha kaj vec. Jaz bi verjetno direkt prasala, ce se jima lahko pridruzim, ce bi me tako morilo. Potem pa ze vidis odziv. Ampak glede na to, da ti zmeraj pove, kdaj gre z njo ven, ti kot kaze nicesar ne skriva. bravo za takšno samozavest