Merjenje MV (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

barby* -> Merjenje MV (22.11.2004 11:16:52)

Ojla :zajcek:
Mene pa zanima, če je bila pred kratkim katera na merjenju MV v ljubljanski porodnišnici? Mene je namreč G poslala na "preiskave" in hkrati vključila v raziskovalno skupino. A ima katera izkušnje s tem, kako naj bi vse skupaj izgledalo?
G mi je sicer povedala da me bojo pregledali (UZ), potem bom morala malo ležat, potem pa...potem pa ne vem več:zmeden2:
Aja, še to mi je povedala, da bom imela v 32. tednu še enkrat UZ ( v okviru raziskave ).

Hvala punce, ker vedno priskočite na pomoč:rozica:

pa pa

barby:metulj: in :duda:22t

Soncnica -> Merjenje MV (22.11.2004 12:08:19)

Hoj!:)

Jaz grem v četrtek tudi na merjenje MV v lj porodnišnico in EMG aktivnosti maternice. Povedali so mi isto kot tebi, zato bi bila zelo vesela kakšnih povratnih informacij, če boš ta pregled opravila pred mano. Srečno!:metulj:

Sončnica:sloncek: 22 t

barby* -> Merjenje MV (22.11.2004 13:32:14)

Oj:zajcek:
Tudi jaz sem naročena v četrtek, ob 13.15. Potem je to očitno to. Kdaj si pa ti naročena?

lp
barby

cekrček -> Merjenje MV (22.11.2004 15:21:11)

Ojla Barby

Jaz sem bila prejšnji teden v četrtek v LJ. porodnišnici (4. nadstr.) na merjenju MV. Najprej sem pol ure čakala, da sem prišla na vrsto , potem so me pa peljali v eno sobo kjer sem ležala pol ure priklopljena na eno napravo, čist točno ti ne znam povedati kaj naj bi to bilo, ker sem jaz mislila , da je to že to ampak potem me je prišel iskat en mlad G. in rekel naj grem na wc in naj ga v čakalnici počakam.No po ene 10 min. je res prišel in mi naredil še vaginalni UZ in pa še površinskega.To je trajalo kaj pa vem tam nekje 15-20 min, tako da sem bila vse skupaj tam kar dobro uro in pol.So pa vsi ful prijazni tako da naj te ne bo nič strah.

Še en pregled imam konec januarja.MV imam dolg 42mm kar je ok, baje je tam nekje pri 10mm meja-vsaj tako je meni rekel ta mladi G.

Ok, lepo se imej in dobro opravi v četrtek.

Bay, Cekrček 21 t in 6/7. :muca:

barby* -> Merjenje MV (22.11.2004 15:59:43)

Ojla cekrček:zajcek:

Vidim da ne gra ze noben bau bau:bravo: Super! Hvala ti cekrček:rozica:
Me veseli da si imela dobre izvide!!!A so ti :duda: tudi ksj pogledali, a samo MV? Sorry ker sem tak firbec, ampak zadnjič na morfologiji so me tako na hitro skenslali, jaz bi pa tako rada vedela koliko je že velik moj mali sonček:love:

Hvala pa bodi v cvetju!!
pa pa
barby:metulj: in :love:22t

Soncnica -> Merjenje MV (22.11.2004 16:01:07)

V četrtek ob 12 45! Mogoče se vidimo :)

barby* -> Merjenje MV (22.11.2004 16:39:17)

U, pa res:bravo:
Jaz bom imela nagelj v žepu:)-:)-:)-
Če boš videla kako ful veliko :nosecka:...to sem jaz!!!
Kar pocukaj me za rokav!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

cekrček -> Merjenje MV (23.11.2004 9:52:16)

Barby

Ko sem šla jaz na meritev MV sem samo vprašala , če vidijo spol, pa mi je potrdil , da vidi fantka, kar mi je povedala že moja G. ampak sej veš še kakšno mnenje je čist dobrodošlo.Jaz sem ga samo vprašala , če je vse ok, pa je rekel ,da je.Ni pa se prav posebi spuščal v podrobnosti.Verjetno , če te bo zanimala velikost in še kaj drugega ti bo pogledal, saj je ta mladi G. res ful prijazen.Jaz nisem kaj dosti spraševala , ker imam itak jutri pregled pri moji G. pa bom njo bolj zaposlila :)

Želim ti lep dan, Cekrček :sloncek:

barby* -> Merjenje MV (23.11.2004 10:00:14)

Hvala Cekrček:rozica:
Če so tako prijazni, bomo pa izkoristili priložnost:sloncek:

Ti pa dobro opravi jutri!

Pozdravček, barby:metulj:

Stran: [1]