MARUŠKA28 -> RE: Brez zaposlitve (25.8.2007 22:44:29)
|
Ej ful ti hvala, če bo tole uspelo. Verjemi da se vsako dobro delo šteje in ti si ga zgleda pravkar naredila... Sem bila kar na tleh te dni, saj sem napisala preko 100 prošenj od konca maja pa do včeraj, pa samo 1 razgovor, tako da sem se zares trudila. Na šolah pa tud - tu ko sem delala - prporočila, pohvale, da bi mi pa kdo kake ure spraskal skupaj vsaj za polovičko pa ne. Čeprav mi je bilo kar vroče ko sem zagledala plus na CB, ker je bilo tako na hitro, mi je zdajle kar toplo pri srcu da je nekje eno upanje- bom če bo po sreči pa vsaj otročička imela, saj sem že 30 stara. Saj iz ta hujšega itak še nisem, splavi pa to, pa tud v družini imamo gen. napako tako da tja do amnio je še vse pod vprašajem, ampak upam na najboljše... Zdaj sem ti pa kar napisala svojo life story, pa če si jo hotla ali pa ne...izgleda da sem morala to ven spravit. Torej 3.9. grem na Zavod, se prijavim, 4.9. imam ginek. pregled, bomo vidli če je vse o.k. - do zdaj namreč nisem še bila na pregledu tako da še nič ne vem - potem pa k osebni zdravnici po bolniško, če bo po sreči. Verjetno se moram o tej bolniški potem pogovorit tudi z ginek., saj bo od nje odvisno koliko dolgo mi jo bodo dali kajne? Kaj pa osebna zdravnica? Ali ji kar razkrijem karte ali jamram? Res sem prava tepka v teh stvareh...mi je kar nerodno, ko nič ne vem od teh soc. stvari itd. Če se še kaj oglasiš, te bom vesela?!
|
|
|
|