Teya -> končno spet med rjuhe! :) (22.11.2004 11:22:13)
|
hvala vsem za tko hitre odgovore...zlate ste!:love: Tinca, abrazijo sem imela 07.09., moja G mi je "ukazala" 3 mesece pavze, v bolnici so mi rekli 6, Dr. Pušenjak pa 1 ciklus. 7. 12 bo torej šele 3 mesece, O bom imela malo prej....tko, da smo kr konkretno pogoljufal...mal si mečem pesek v oči, ker so mi rekli, da se krvavitev po abraziji šteje za M, torej sem jih imela že 3;).....pa še full sm se obesila na Pušenjakovo mnenje, da za veš kot ciklus ali dva, ni utemeljenega razloga, pa tudi, da je treba upoštevat višino nosečnosti, ko je do abrazije prišlo. Pri meni je to bilo v 9 tednu, a z diagnozo "bligten ovum", kar pomeni, da se zarodek sploh ni razvijal....sploh pa...kdo pravi, da nama bo uspelo kar že prvi mesec :modri::roza:? kot vidiš imam malo slabe vesti za to "goljufanje" in verjemi, da te full full dobro razumem, kar se tiče neučakanosti.... drugače mi je na pregledu po abraziji, G rekla, da je vse ok in da je imela tudi že nosečnico, ki je zanosila 14 dni po abraziji in se je čist ok končalo... želim ti, da bi ti čas, ki si si ga zadala za pavzo, čim prej minil! srečno vsem!
|
|
|
|