|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubice in ljubčki
24.8.2007 22:17:13   
arielca
S tem se ne bi nikakor sprijaznila.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.8.2007 22:24:51   
moci
ne

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.8.2007 7:39:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Če bi imela zlo dobro finančno korist od njega bi ostala(v bistvu bi najina veza temeljila samo na -daj mi dnar), dokler ne spoznam drugega.

zanimivo, kako potem partner obvladuje nekoga ki je finančno odvisen. ti njemu: "daj mi dnar" - on tebi: " nimam" ali "ne dam" - zdaj se pa jeuser posted image

Saj sem napisala karmy da dokler IMAM zlo dobro finančno korist od njega. Če mi ne bi dal keša, valjda da grem. Kaj naj zijam takega pol?

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
25.8.2007 9:49:21   
caillou
....in to vsak mesec frišnega/frišno za hopa cupa, da razmerje med partnerjema ne zaide v monotonijouser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.8.2007 10:49:53   
tinčica
hm ne vem vse tako vstrajno kričite neee ampak kaj pa veš 100% če res nima kje kakšno- dokler ne veš ne boli- pravijo.
ma nobenemu ni za verjet pa naj bo to ženska al pa moški, še taka tiha voda lahko dobi ogromne valove.

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.8.2007 12:57:49   
Anonimen
Kdo bo pa pol mene servisiraluser posted image . Pol si pa moram še jaz ljubčka omislit.....ah, preveč dela in komplikacij. Sem raje za NE.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
25.8.2007 15:53:04   
Anonimen
moj pa iam ljubico za občasna srečanja, jaz pa sem tudi ljubčka imela. Imava 3 otroke, skupaj skrbiva za njih. In ker sva hišo skupaj zgradila, pač skuapj v njej živiva. On več zasluži, zato prispeva pač več denarja, jaz pa mu kuham in operem. Zdaj sem se s tem sprijaznila in mi je tak life kar o.k. To je 3 leta tako. Skupaj sva 20 let od mojega 17 leta, življenje je pač nepredvidljivo, sva se nekako odtujila, čeprav sva se imela včasih ful rada, še zmeraj pa se spoštujeva. Ne vem a ste rews sam esvetnoce tu gor. Jaz jih pas toliko poznam, ki varajo svoje žene, pa tudi take, ki moža.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.8.2007 15:57:37   
daddy
   Mogoče pa na takle način:

Srečata se dve prijateljici, Jožica in Francka. "Ja, no, kak si kaj" vpraša Francka. "Joj, slabo", odvrne Jožica. "Že nekaj dni me tako grlo boli, sploh ne vem, kaj naj .... goro tablet sem že pogoltnila, pa nič ne pomaga ..." "Hm, veš kaj", odvrne Francka - "jaz, kadar me grlo boli, imam čisto poseben sistem. Mojemu možu ga zgodaj zjutraj lepo pocuzam, pa preden pogoltnem spermo, še malo pogrgram po grlu .... in potem nimam nobenih težav z grlom. Res pomaga, poskusi".
   In se spet naslednjič srečata po nekaj dneh, Jožica vsa vesela in žareča:" Joj, hvala ti, res. Sem poskusila, pa hudiča res deluje, nič več me ne boli grlo .... ja, pa ne vprašaj, kako presenečen je bil tvoj mož, da si mi to ti predlagala, najprej sploh ni hotel verjeti ...."   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.8.2007 16:06:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

moj pa iam ljubico za občasna srečanja, jaz pa sem tudi ljubčka imela. Imava 3 otroke, skupaj skrbiva za njih. In ker sva hišo skupaj zgradila, pač skuapj v njej živiva. On več zasluži, zato prispeva pač več denarja, jaz pa mu kuham in operem. Zdaj sem se s tem sprijaznila in mi je tak life kar o.k. To je 3 leta tako. Skupaj sva 20 let od mojega 17 leta, življenje je pač nepredvidljivo, sva se nekako odtujila, čeprav sva se imela včasih ful rada, še zmeraj pa se spoštujeva. Ne vem a ste rews sam esvetnoce tu gor. Jaz jih pas toliko poznam, ki varajo svoje žene, pa tudi take, ki moža.

Ti maš ljubčka, on ljubico in tri otroke imata?
ma dej no
In kako tole otroci gledajo???
Kaj pa ko mal odrastejo???
Dajta mal premislit.
Tole pa ne bosta večno skrivala pred user posted image user posted image user posted image
In kaka vzgoja naj bi to bila?
A je tista hiša, ki sta jo skupaj zgradila več, kot pa otroci??
Ma ok če ma on se zgodi, sam pol pa še ti ljubčka in tole otroci gledajo, ja kaka mama pa si?
A si mu to dala kontra al kaj?
Nč ne razumem.
Ma anonimn pa itak morš bit pri taki zadevi, ker se zadnje čase marsikaj dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
25.8.2007 16:07:25   
daddy

Ti maš ljubčka, on ljubico in tri otroke imata?
ma dej no
In kako tole otroci gledajo???
Kaj pa ko mal odrastejo???
Dajta mal premislit.
Tole pa ne bosta večno skrivala pred user posted image user posted image user posted image
In kaka vzgoja naj bi to bila?
A je tista hiša, ki sta jo skupaj zgradila več, kot pa otroci??
Ma ok če ma on se zgodi, sam pol pa še ti ljubčka in tole otroci gledajo, ja kaka mama pa si?
A si mu to dala kontra al kaj?
Nč ne razumem.
Ma anonimn pa itak morš bit pri taki zadevi, ker se zadnje čase marsikaj dogaja.

Evo, namen provokacije dosežen, pa kdorkoli je že pisal .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.8.2007 16:42:51   
Maleal

Ti si še mi čudna,on bi lahko imel ljubico,ona pa ne in je zato slaba mama?Pismo,a on pa je dober in vzgleden oče?Halooooooooo.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.8.2007 9:59:56   
Marogica

Ali je tu katera ali kateri, ki se je pripravljen sprijazniti s tem, da ima partner poleg njega še drugo ali drugega. .

Ne, nisem se pripravljena sprijazniti s tem. Nikakor, ker zame je veza pač 1+1

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.8.2007 12:52:43   
mika
tud jaz nisem pripravljena na 'odprto zvezo'.

poznam pa starejši par, kjer je gospa zbolela in ni mogla bit več spolno aktivna. brez moža ni hotela ostati in sta se dogovorila, da ima gospod še eno partnerico za sex.
vsak par si naj uredi življenje kot jima ustreza.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.8.2007 22:17:08   
piščanc
če lahko mene spedena, tako da jaz ne čutim pomanjkanja, potem lahko mirno najde še druge. ampak to bi pomenilo, da ga jaz ne zadovoljim. in potem to velja za oba. in to vodi do neizogibnega konca.

na srečo sem jaz zelooo zahtevne sorte in rada ustrežem user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.8.2007 10:36:43   
trojči
Poznam take ja, a oni točno vejo, zakaj so skupaj, zaradi imidža, denarja....lažnih vrednot. Seksajo vsak po svoje, čustvene bližine tako ne morejo vspostaviti z nikomer. Prazno življenje.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.8.2007 11:42:05   
muška
kako to : "samo za zraven dvakrat na teden" user posted image user posted image user posted image  A dvakrat na teden je "samo za zraven" ? Šit no, kje jaz živim?

No odgovor: NE

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.8.2007 12:03:11   
Anonimen
kako to : "samo za zraven dvakrat na teden" A dvakrat na teden je "samo za zraven" ? Šit no, kje jaz živim?

Ja potemtakem doma petkrat na teden pa še dvakrat zraven in je vsak dan.Mogoče je pa to tisti iz spolnosti,ki bi vsak dan pa si ga meče na roke,ko njej ni.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
27.8.2007 12:22:23   
natasarobi
ne, s tem se ne bi mogla sprijaznit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.8.2007 12:35:46   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: mika

vsak par si naj uredi življenje kot jima ustreza.

To je pa tudi res. Če obema tako ugaja, prav. Samo, kako priti do tega, da ti je vseeno, pa ne vem, pa me tudi ne zanima.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?