|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad
24.8.2007 10:31:43   
mana25
Pozdravljene!
Prosim vas, da mi poveste kaj od zdravil se sme vzeti med nosečnostjo, če si prehlajen. Noseča sem 24t in sem se danes zbudila z pekočim grlom, nahodom in bolečinami v ušesih(verjetno zaradi grla) in pa seveda kihanjem in smrkanjem. Moram povedat da nikoli nisem jemala kakšnih drugih zdravil niti antibiotikov razen kakšen lekadol in Angal za grlo pa dosti čaja in limone. Ali lahko zdaj vzamem isto ali se ne sme??Za angal nisem prepričana, če pa obstaja kaj boljšega bi pa vam bila hvaležna za vsak nasvet.
Hvala in želim vam veliko zdravja!

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad
24.8.2007 10:33:24   
Lunca1
Jemlješ lahko samo lekadol, pa penicilinske antibiotike seveda po navodilih zdravnika. Za nos pa samo fiziološka raztopina, se pravi slana voda.

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 10:35:19   
April
Jaz sem bila v obeh nosečnostih kar fejst prehlajena, pa sem se vseeno rajši izogibala zdravil. Tudi lekadola, ki ga sicer lahko jemlješ. Jaz sem se zdravila z veliko tekočine. Nazadnje pa mi je ful pomagal to, da sem si nos spirala s fiziološko.

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 10:42:33   
mana25
Torej Angal odpade za grlo?

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?