Nacho sir (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

mojsoncek -> Nacho sir (24.8.2007 8:56:26)

Pravkar me je sodelavka vprasala, kje se dobi nacho sir in mi je naredila taksne luste, da je kar joj... samo ne vem kaj bi naredila?

Imate kaksen dober recept? Kaj ponavadi ve pripravljate?

Saša27 -> RE: Nacho sir (24.8.2007 10:07:28)

Moj pravi, da najbolja paše na pizzo, ali pa na kakšno mleto meso.

Anonimen -> RE: Nacho sir (24.8.2007 10:20:59)

Dober je v tortiljah z piščancem in zelenjavo. Lahko narediš polnjene pleskavice z njim(veliko pleskavico nafilaš z sirom na sredini, prepogneš v lunco, stisneš z vilci in popečeš). Dober je na pici kot dodatek ali pa namesto pelatov oz. omake. Lahko ga ponudiš kot omakico k čips tortiljam, vmes lahko dodaš še kakšno na drobno narezano zelenjavo in jo vmešaš v sir.

mojsoncek -> RE: Nacho sir (24.8.2007 10:49:36)

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Dober je v tortiljah z piščancem in zelenjavo. Lahko narediš polnjene pleskavice z njim

njami njami, tole dvoje mi disi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Sicer pa tudi pica z mletim mesom in sirom ni slaba ideja, da ne govorim o grickanju cips tortilij zvecer pred TV [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

No, predloge in ideje pa zbiram se naprej...

srki -> RE: Nacho sir (24.8.2007 13:27:27)

Jaz bi ga tudi samo pri kakšnem mletem mesu jedla, npr. pleskavici, čevapčičih. Ga nisem že dolgo, ampak je pa res zakon, malo bolj pikanten, pa vseeno ga imam rada.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.8.2007 13:56:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mojsoncek -> RE: Nacho sir (27.8.2007 14:09:15)

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

lahko nardiš tudi puranje zrezke z nacho omakco

a mi zaupas recepturo za tole omakco?!

Anonimen -> RE: Nacho sir (27.8.2007 14:11:33)

Ali pa da pičiče namakaš v načo sir.

Pičiči = testo za pico + sir, če kdo ne ve morda.

kaycha -> RE: Nacho sir (29.8.2007 6:14:02)

na pici, z mletim mesom (magari tortilja), na vseh tortiljah je zakon, s cipsom, v hamburgerjih, hot-dogih, s pomfrijem... jaz bi ga skos jedla 
ce se mi ne da prevec pacat pa se mi nacho zalusta sta 2 opciji; namesto da pecem tortilje, samo na te "palacinke" zmecem kar je zelenjave, tune in podobnega v hladilniku, lahko tud kake druge salse, smetana... zapecem v pecici, prepognem, cez pa nacho. mmm kaki lusti...
druga opcija je pa nacho cips, sama mam najraje navadnega od pocco locco (neki tazga) stesem na pekac, cez pa kako smetano, avokadovo omako, paradiznikovo, cesnovo salso, karkoli mal premazem/z zlicko natrosim cez, pa nacho sir polijem pa cez malo navadnega sira. pa spet v pecico zapect, in meni je full dobro. sam more bit dovolj zapeceno, da je v sredini mal mehko, okrog pa hrusta[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image] waaa kaki lusti!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (30.8.2007 7:58:46)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]