Anonimen -> RE: Lep pozdrav! (30.8.2007 16:36:48)
|
Kako lahko je reči nekomu spakiraj kufre in pojdi- me pa zanima, koliko vas, ki to tako hitro izustite, stojite za tem in bi to 100% naredile ?! Poskušaj razložiti partnerju, (mirno in prijazno ), da je vajino življenje vajino le tako dolgo, dokler se drugi nonstop ne vmešavajo vanj. Ker potem nista več vidva, ampak vi (štirje, pet...), kar pa za mlado družino nikakor ni dobro. Ej, težko je spakirat kufre in jit. Naj o tem pišejo tiste ki so to storile, ostale pa... Pa še če pravi, da se imata rada in fino skupaj. Jaz ne bi vrgla kar takoj puške v koruzo. Drugač pa se res poskušajta pogovorit. Sama sem na istem in sem mojemu že neštetokrat rekla: Svojega otroka bom tako vzgajala kot meni paše. Kaj me briga kaj reče tvoja mat, al pa moja al pa kdorkoli. Vem, da si o meni mislijo da sem oh in sploh najslabša, ker delam stvari po svoje, ampak to je moje življenje. Če bom jaz kiksnila pri vzgoji, bom jaz - bom vsaj vedela zakaj sem. Če bi pa druge poslušala, bi se pa skoz lahko po glavI tepla- zakaj nisem delala tako kot je meni pasalo. In mi pravi moj da imam čisto prav.... ampak ko pride do svoje mamice, je pa kot polit kužek. Jaz imam srečo vsaj to, da se malokrat vidimo, ker pač jaz ne želim pogostih stikov.
|
|
|
|