|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Le kako...
23.8.2007 23:14:51   
Anonimen
Le kako naj pozabim te,ti pomeniš mi vse,moje sonce si,...

user posted image user posted image user posted image

Danes sem ga tako prizadela.Najboljšega prijatelja.Zaljubil se je vame.Že od decembra lani mi dvori.In večkrat sem mu že omenila,da ne morem biti z njim,pa je vseeno silil vame.Pravi,da je čakal name.Dokler ni izsili lubčka.In tudi tega,da me je predstavil mami.Ampak to nisem jaz.In danes sem mu povedala.Da ne želim biti z njim.Da si ne predstavljam najine skupne prihodnosti.Ker ne gojim čustev do njega.Čepravs em se resnično trudila,da se zaljubim,ker je zelo vredu človek.Ampak ne morem.Nimam te moči.Zdaj mi očita vse mogoče.In mi želi le najslabše.Sama pa sem letos že doživela že toliko lsabega,da nevem,kako bi,če bi se kdaj zgodilo še kaj podobnega.Tako me boli.Vse rane iz preteklosti so privrele na dan.želi me kot prijateljico.Ampak te njegove besede so me zelo prizadele.Nevem,kako bom zmogla naprej.Žalostna sem...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Le kako...
23.8.2007 23:20:05   
purple
Nihče te ne more prisiliti do čustev, ta so ali pa niso.Če ti čutiš do njega le prijatelstvo in si mu to povedala, je od njega grdo, da te tako prizadene.

Drži se, tudi zate pride čas ljubezni.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 23:27:02   
Anonimen
Nihče te ne more prisiliti, da se zaljubiš vanj. Srce samo izbira, koga bo ljubilo. Draga moja, ne sekiraj se, to da ti želi vse slabo je trenutna faza jeze. Se ti bo opravičil, verjemi. Pač prizadela si ga, in on je želel tebe prizadeti z besedami, čeprav mogoče ne namerno, pač pa v trenutku jeze. Sama veš, da si dobra oseba, da si zaslužiš vse najlepše. Odklopi to misel, misli na kaj drugega. Lepo je, da si mu povedala, kot pa mu dajala lažno upanje.

Bejbi, drži se, v mislih sem ob tebi, ti ponujam ramo user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 7:05:56   
KBM
Zberi vse moči in pojdi naprej, drži se!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 7:07:36   
srki
Prav si naredila, zakaj bi se pretvarjala in mu še naprej vzbujala neko upanje. Razumljvo, da je žalosten in potrt, mogoče ljubosumen, samo če ti je res tako dober prijatelj, te bo čez čas zaštekal.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 9:12:32   
mojamura
Draga aspirin,
naredila si mu veliko uslugo, ko si bila odkrita z njim, pa čeprav ga je ta odkriitost in resnica tudi na nek način prizadela. Ampak s časom bo uvidel, da je tako najboljše predvsem zanj, da si ne bo več delal utvar in gojil lažno upanje. Če je tako v redu človek bo že našel kakšno partnerico, ki ga bo ljubila enako močno kot on njo.

Tebi pa sporočam le, da se bo situacija obrnila na bolje, takoj, ko bo njega minila razumljiva trenutna jeza.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 9:15:58   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: aspirin

Čepravs em se resnično trudila,da se zaljubim,ker je zelo vredu človek.

Najbrž je to občutil kot "vzbujanje lažnega upanja", zato taka reakcija ... ampak nimaš kaj. Odkrita beseda pri takem je edina prava pot. In to čimprej, takoj, direktno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 9:56:18   
muki1
Jah no....ne vem, če je ravno tako vredu človek, ko ti pa zdaj želi vse najslabše user posted image  Verjetno se je le pretvarjal, zdaj pa si ga prizadela in je njegov pravi jaz privrel na dan. Še sreča, da si se ga rešila.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2007 10:02:07   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jah no....ne vem, če je ravno tako vredu človek, ko ti pa zdaj želi vse najslabše user posted image  Verjetno se je le pretvarjal, zdaj pa si ga prizadela in je njegov pravi jaz privrel na dan. Še sreča, da si se ga rešila.

veš muki1 meni pa se zdi, da so bile to besede izrečene v besu in jezi, ker ga pač ni uslišala.

a se tebi nikoli ne zgodi da v besu kaj rečeš za kar ti je potem žal?....meni se to včasih zgodi, čeprav delam na tem, da bi se kontrolirala a mi 100% ne uspeva

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2007 10:13:05   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

veš muki1 meni pa se zdi, da so bile to besede izrečene v besu in jezi, ker ga pač ni uslišala.

a se tebi nikoli ne zgodi da v besu kaj rečeš za kar ti je potem žal?....meni se to včasih zgodi, čeprav delam na tem, da bi se kontrolirala a mi 100% ne uspeva

ne, nikoli user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 10:40:05   
Anonimen

Odrasti že!

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2007 11:38:14   
Anonimen
Eh, tebi se pa res kar naprej nekaj dogajauser posted image . Meni se toliko vsega ni zgodilo v 28 letih. kot tebi v 8 mesecihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2007 12:07:06   
reckova
Tudi jaz sem bila v taki situaciji...sicer se je to dogajalo v poznih najstniških letih. S prijateljem nisva vedela kaj bi, enkrat je on hotel pa jaz ne, potem sem jaz pa on ne. Na koncu sva ugotovila, da sva predobra prijatelja in da drug drugega predobro poznama da bi bila skupaj. Še danes vem da sva se pravilno odločila...še vedno sva prijatelja in on je srečen s svojo punco, jaz pa s svojim fantom. Vendar nikoli ne pozabim nanj in ga cenim kot prijatelja, ki mi je pomagal že v marsikateri stiski. Drug za drugega veva, da se lahko zaneseva na najino prijatejstvo. Seveda pa nikoli tega ne izkoriščava v druge namene. Mi pa še vedno ni jasno zakaj ljudje ne morejo sprejeti dejstva da sta moški in ženska lahko le prijatelja. To mi ni jasno. Je pa res, da morata oba spredvideti, da če ni čustev ne more biti iskrene ljubezni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2007 12:18:23   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: reckova
Mi pa še vedno ni jasno zakaj ljudje ne morejo sprejeti dejstva da sta moški in ženska lahko le prijatelja. To mi ni jasno.

Ja, seveda je možno, samo ne sme biti kemije iz nobene strani, ker potem slej ko prej poči.

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.8.2007 12:20:26   
Anonimen
Daj pustite punco pri miru, lažje se je skrivati ja.

Srček, pa kaj potem, če se je njej zgodilo več v 8 mesecih kot tebi v 28 letih.

Mala, drži se

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?