NinKa -> MLADE MAMICE (22.11.2004 10:22:02)
|
Ojla! Tut jaz te lepo pozdravljam! Sama se stejem se med mlade mamice, stara sem 24 let. Imam, cez par dni 11 mesecnega miskolina, ki so ga zadnje case sam se vragolije. Vse grize, vse trga,...ampak ni mi do sedaj bilo niti za trenutek zal, da sem se odlocila zanj. Le rizicna nosecnost mi je malo porusila nacrte, zato imam sedaj se 10 izpitov do konca in diplomo. Bo ze, ce je volja je tudi cilj. Z mojim koruznikom, se, sva na svojem, ampak najemnisko v hisi. Denarno gre cist ok, s tem da trenutno sam on dela. Ceprav sva znenjena, da do diplome ostanem doma in cuvam miskota, sem pocasi zacela iskati sluzbo, ker mi ni ravno do tega da bi bila se kaksno leto doma. Sicer pa tako ali tako gre misko z marcem v vrtec. Zura ne pogresam, ker sem se prezurirala v dobrih starih casih "Stuka" v Mbju. Tut moje prijateljice, vse se brez otrok in fantov so ugotovile, da sem "prevec dalec" vstran od njih in da le redko najdejo cas zame. Ampak gre, saj mi vsakdanjik zapolnjujeta dragi in misko, pa se faks, ce le najdem cas. Je pa res, da je sedaj ze veliko lazje kam it z tamalim, ker ni vec promlematicno z njegovo prehrano. In tako si tut velikokrat z dragim privosciva kak vikend na morju ali v toplicah - seveda s tamalim. Varusk, beri babic pa nazalost nimam na razpolago. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|