|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kupili smo maltežana
23.8.2007 20:27:37   
lea23
ok sej je ful srčkan, ne rečem res ful fajn pes, še mladiček star 4 tedne.. in maltežani so nizke rasti..
ampak.. moj dragi ima pač firmo, in z globturjem podpisano pogodbo po kateri je dvakrat na mesec odsoten po 7 dni in enkrat na mesec po 5 dni ( gre v italijo ). imava dojenčico in dvoinpol sobno stanovanje v bloku, za vse pa sem popolnoma sama.. stanovanje je tako polno omar in pohištva da se komaj premikava.. ko se bo mala začela bolj intenzivno plazit jo bom mogla imet samo zaprto v dnevni sobi da se ne bo kdo potaknil ob njo user posted image .
danes zjutraj pa se moj srček odloči da bomo kupili psa. jaz sem bila medtem na kavi s prijateljico in tamalo. pregleda oglase na bolhi, pokliče mojega brata, in skupaj se odpeljeta v maribor po našega novega člana.

ok ne rečem da bi bi bila najina princeska kake 4 leta starejša da bi ga lahko zjutraj in zvečer peljala na vrvici na sprehod, ali pa da bi moj zlati mož imel odvečni čas da bi se ukvarjal s kužijem, ali pa da nebi imela otroka in bi pogledično seveda potrebovala nekaj da nama vzame prosti čas.. user posted image user posted image
že vnaprej vem da bom mogla samo jst skrbet še za njega! in to ve tudi on pa ga je vseeno pripeljal user posted image  
zjutraj bo čakal pred vrati da ga odpeljem ven ( že tko imam cele procedure voziček in tamalo nosit iz tretjega nadstropja desetkrat na dan ), zvečer ko bo pa čas za kopanje in risanke se bom pa spet zunaj sprehajala.. v dežju, snegu,.. če bi živeli v hiši ( ali pa skupaj s starši da bi imeli občasno varstvo user posted image  ) ga lahko pač pelješ po ulici 10m da opravi potrebo in ga potem zapreš v hodnik.. jst mu bom pa poleg tega da ga bom mogla vozit 500m stran do trave še tačke umivat ko bomo prišli iz vsakega sprehoda ( da nama ne bo posvinjal celega stanovanja vključno s kavčem in igralno odejico za tamalo. pa še belo dlako ima tako da bo sploh katastrofa!!

joj ma mogla sem si vsaj malo olajšat dušo user posted image

zdej gremo vsi skupaj ven na prvi sprehodek.. pa sej mi ni težko it, zdaj smo vsi doma, ampak ko bom pa spet sama takrat bo pa ziher katastrofa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kupili smo maltežana
23.8.2007 20:35:48   
Anonimen
In zakaj si ustregla otroku, če on ne bo mogel skrbet za tega kužita? Kot pa pišeš, je tebi ena velika velika muka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 20:38:38   
Anonimen
Tvoj tip je pa res odgovoren ej. Matr. Sej pes ni lonc da ga kupiš v eni uri. In 4 tedne star psiček more bit še pri mami in pit njeno mleko ne pa že oddat ga. Predvidevam da ste ga plačali in spet podprli enega preprodajalca bogih živali kao čistokrvnih. Pa pes ni maltežan ampak mešanec podoben maltežanu. Noben normalen lastnik legla kužkov ne bo dal psička človeku ki se v sekundi odloči da bi ga mel, ki nima pogojev zanj in k se niti malo ne zanima kaj pes oz. določena pasma s sabo potegne. Psov se ne kupuje po bolhi k kos mesa, ampak pri preverjenih rejcih, po temeljitem premisleku in pri pripravljenosti se čemu odpovedat, imeti čas za psička, prostor in predvsem željo. In to naj bi bla družinska odločitev ne pa kaprica razvajenga tipa k si je zamislu da bi mel pa eno "igračko" doma.
Boga živaluser posted image

Sej ne morem več brat takih stvari, pa kaj je folkuuser posted image

Aja pa maltežan za moje pojme ni glih primeren pes za zelo majhne otroke in ljudi ki nimajo časa. Ima zelo zahtevno dlako in je na splošno zelo živahen pes. Ga ima moja tašča pa ni glih "igračka". Zahteva ogromno pozornosti in nege in zna tud fejst zobe pokazat če mu ni kaj prav.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 23.8.2007 20:52:34 >

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 21:08:31   
lea23
ja kupili smo ga in dali zanj 450€

brat je kupil enega za svojo punco ( sva si obe že celo življenje želele maltežane ), tako da sta s tem namenom odšla tja. ampak moj brat ima hišo in njegova punca oz. bodoča žena je še študentka in ima ogromno časa. pa se je še moj odločil da bomo seveda tudi mi imeli kužata user posted image  
je pa cepljen in ima čip, ima rodovnik, in ima osebni dokument da ga lahko peljem čez mejo ( na morje.. ).

ma sej je tudi meni ful težko, ampak kaj pa naj zdaj ko je že doma user posted image  ah bomo že nekako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 21:09:26   
lea23
v najslabšem primeru imamo še vedno čas da ga odpeljemo nazaj. vsaj tako naj bi se on zmenil

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 21:15:10   
Anonimen
Kter rejc pa oglašuje na bolhi in prodaja 4 tedne stare mladičkeuser posted image

Aja pa mogoče ima ta punca sedaj ogromno časa, ti pa ne....sam veš....psi živijo do 15 let! Je treba tud na to mislit!

Neodgovorno v glavnem. In zelo nepravično do malega bitjeca ki bi moralo biti še pri mamici na varnem. Rodovnik pa resno dvomim da je original. Ker res ne vem kter normalen rejec bi dal kar tako na lepe oči psa pa še najmanj 6 tednov premladega za oddajo.

Pogovori se s tipom in resno premislita če imata možnost imeti psa. Ker kuža si zasluži lepo življenje ne pa nenehna seljenja ko se ga boste naveličali.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 21:38:46   
PIKA
Domnevam, da je bil psiček kupljen pri zelo znanem preprodajalcu, o katerem so se že mediji večkrat razpisali. Večina njegovih psičkov zboli in tudi pogine, malokateri ostane živ, zato pa bolehen za vse življenje, ali pa s prirojenimi dednimi napakami. Ta oseba redno oglasuje na Bolhi. Da pa je prodal 4 tedne sterega mladička, je nezaslišano! Mladički se oddajajo najmanj! od sedmega tedna dalje. Upamo na najboljše in čimmanj težav v hiši zaradi novega člana družine, psičku pa vsaj zdravje. Pri nas doma imamo veliko živali, od tega tri pse, ki imajo čisto drugačne bivalne pogoje od vaših, pa še odrasli so. Zato nam je veliko lažje. Popolnoma te razumem in se iz lastnih izkušenj strinjam s tabo, da na ta način ne boš zmogla. Poskušaj rešiti težavo dokler je čas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2007 21:42:27   
Anonimen
Popolnoma se strinjam s Karin.

Bogi pes, sedaj ga boste spet vračali tja, in spet bo osamljen. Jaz bi se na tvojem mestu potrudila in se s psom zraven otroka veliko ukvarjala. Ampak vsak zase, upam, da bo pes šel k dobrim ljudem, ki bodo imeli čas zanj skrbeti.

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2007 23:11:34   
* Mateja *
Ojla! Pa saj ni tak problem. Mi se bomo selili v blok, res imamo skor 3 letnega  sina, pa vneto gldamo za psička, ker je tamali nor na živali, pa ne vidim takih preprek kot jih vidite ve! Tud jaz sem sama, mož ima delo čez cel dan, pa še na fax hodim, sam če lahko skrbim za sina, bom lahko imela tud kužija zraven.
Bolj je problem kje ste ga kupili, ker 4 tedenski pes ne sodi še med ljudi!! Moral bi biti na toplem pri ammici, pa za 45o e z rodovnikom, močno dvomim, za tak dnar so brez rodovnika!

Sicer pa če veš da neboš zmogla, dejte kužija rajši zdej stran nazaj, kot pa da se bo navezal na vas in vi nanj!!
Svojmu dedcu pa povej svoje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2007 23:42:07   
Shania
Trenutno sem preveč jezna, da bi kakorkoli komentirala tole žalost, zato me zanima le to, kje se psa kupili?

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 8:38:07   
timoteja
Draga moja Lea, kot prvo vse to sploh ni tako slabo in hudo kot si ti napisala (saj veš, una varianta, da lahko vidiš kozarec vode napol prazen ali napol poln). Mi imamo maltežanko, staro skoraj 4 leta, in je tak biser, da je ne dam za nič na svetu. Midva sva jo nabavila par mesecev preden sem jaz rodila 1. otročka. Res je, da je za kužeka potrebno poskrbeti, maltežani rabijo češanej dlake, umivanje zob pa tako, vendar meni tukaj pomaga oz. ima te stvari preko moj lubi, je pa tudi res, da je tudi moj velikokrat odsoten, in se moramo znajti same ženske, pa vse gre. Meni je ta moja psička vredna več kot diamand, z mano je vsakokrat ko sem žalostna, vedno  me je vesela, ko pridem domov iz službe, skratka....NAJ NAJ FRENDICA. Škoda, da nista prej dogovorila nabave psa, drugič postopajte drugače- Upam, da vam bo zlaufalo, da boste obdržali psička, ga cartkali, skrbeli zanj in ga imeli radi, kot ima sedaj on vas. Aja, pa še nekaj, psiček je star komaj 4 tedne, pa ste ga že vzeli od mamice???

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?