|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
17.10.2007 21:42:04   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

ja, ne vem če nisi resuser posted image user posted image
Danes bi mogla prit ja. Mogoč se ji je pa avto pokvariluser posted image

to pa teb ne bi smel predstavlat problema.... sej če bi želela da pride na obisk bi ji lohk novga nabavla... al pa serviserja k njej poslala user posted image
Ampak predvidevam, da si kr maneš lepo rokice in moliš boga da bo avto pokvarjen za najmanj 9 mescev user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.10.2007 21:47:27   
LuNa73
bum bum... ko prideš do semle, pa če ne boš vsaj pomahala se....... me pazi!user posted image  ej kar se natalne karte tiče dobiš v kratkem... sam sem lena ko ****sa, pa še inštrukcije pa urejanje diplome, pa predstavitve.... mi mal zmanjka energije!user posted image  Packa sem, vem!
sem pa zadnjič se spravla mal kartatuser posted image , pa me je koncentracija **** sto na uro... to še tud pride! Upam, da ta vikend mal k seb pridem!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.10.2007 21:53:43   
pikapoka2
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

ja, ne vem če nisi resuser posted image user posted image
Danes bi mogla prit ja. Mogoč se ji je pa avto pokvariluser posted image

to pa teb ne bi smel predstavlat problema.... sej če bi želela da pride na obisk bi ji lohk novga nabavla... al pa serviserja k njej poslala user posted image NEBOM!
Ampak predvidevam, da si kr maneš lepo rokice in moliš boga da bo avto pokvarjen za najmanj 9 mescev user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.10.2007 22:08:22   
LuNa73
po, pa nč, če ne boš! Ga bom pa jst! KAm pa naj pošljem serviserja?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.10.2007 22:15:11   
LuNa73
user posted image  bo cajt za v user posted image !

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.10.2007 22:16:37   
pikapoka2

po, pa nč, če ne boš! Ga bom pa jst! KAm pa naj pošljem serviserja?user posted image

Na morje!user posted image

pa, pa

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.10.2007 6:59:14   
bumbum

bum bum... ko prideš do semle, pa če ne boš vsaj pomahala se....... me pazi!user posted image  ej kar se natalne karte tiče dobiš v kratkem...

Eto, mahaaaaaaaaaaam preden grem v službo!user posted image user posted image

Ti pa le glej, da bo res kmalu ta natalna karta, drugač se ti mene pazi!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.10.2007 10:10:13   
spelka12
Lunči hvala za user posted image . Malo je pa pomagal.
Ker že od malega ne prenesem, da imajo vsi okoli mene nekaj, jaz pa ne, sem si nabavila to stvar. PREHLAD. Ampak tak user posted image , bruham že 2 dni.
ajsika moja jajčka so v meni in čakajo soboto. Skrbim da jim je toplo, udobno in da dobivajo hrano in pijačo. A nisem dobra kokoškauser posted image .
pikapoka sej se mi je zdelo da mate na morju tako klimo zadnje čase, avto crkne, žensk pa  zanosiuser posted image . Kaj če bi malo zraka še na gorenjsko spihala?

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.10.2007 10:37:34   
LuNa73
evo mam par minutk cajta, da en kofetek user posted image  z vami spijem in mal poklepetam! a je še kera druga za, razen ajsike? user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.10.2007 10:43:08   
ledenka
sem zaaaaa, kava pa zmeraj! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.10.2007 10:45:18   
ledenka
itak grem pol k Rešu, tak da mi proooooosim prooooosim držte pestke user posted image  

špelči, tebe čaka danes stopka? user posted image  joooooj, da bi blo vse super truper in bi dopla pr punkciji 10 mega malih špelčik ven user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.10.2007 10:50:34   
LuNa73
hmmmm, ajsika, če bi pila kofetek, si ga skuhej!user posted image  Čvekama pa lahk mal na brzino!user posted image  Čuj kdaj tvoja user posted image  ne sme pridet? Se mi ne lub it seznama gledatuser posted image 1 Mater sem lena!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.10.2007 10:54:31   
ledenka
danes-jutri user posted image  ne vem, nisem mela izrazite O, tako da nimam pojma. po moje jutri. sem šla včer kupit OB z aplikatorjem, da jim mam za na pot zraven, sicer običajno uporabljam mooncup, ampak ga moram pred uporabo prekuhat, pa je to mal težje, če si v hotelu user posted image  si predstavljaš, hi hi hi

znakov nimam pa nobenih, ponavad me ene 3 dni pred M skelijo prsi, tokrat pa nič user posted image  ampak ker sva sam 1x user posted image  v tem času, skor dvomim, da bi kaj blo... videčemo!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.10.2007 11:04:19   
LuNa73
ej mačkica... to že nekej pomeni.... sej pa je potrebn sam 1, me slišiš sam en migitalček user posted image .... Mogoč pa pr teb drži pravilo: Manj je več!user posted image  Drži se! Men namreč že vse mašine tulijo, tak da morem it mal analizirat stvari!
Čav bav!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.10.2007 11:06:55   
ledenka
user posted image  ja, le pazi, da ne bo ka-buuuuum user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.10.2007 12:30:40   
Serendipity
Jaz bi tudi kavico ...

Pa ni nobene več gor .. mah jaz pa vedno vse zamudim .... user posted image  user posted image  user posted image

Ma jo bom pa sama pila .... user posted image user posted image user posted image  

Špelka ---- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luna - ti pa kar te napravce utišaj, pa ne bodo cvilile user posted image  in boš lahko brez motenj tičala na RR!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.10.2007 12:32:48   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jao dobro debato ste imele ... avto crkno! user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom tudi jaz čimprej sabotirala motorček mojemu hudičku. Potem pa naj prileze spet, če lahko... Sicer koliko jaz mojo M poznam, bi prispela do mene pa če tudi v stilu Kremenčkov (luknja v pod, pa noge ven in gasaaa) ...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.10.2007 12:42:58   
pikapoka2
se* pozdravček,
ja če pa je res!user posted image user posted image
Moji user posted image  je na poti k meni crkno avto, pa ji nočem poslat serviserjauser posted image user posted image
in ji še ni uspelo, da bi sama popravla.
Ji bom jaz že pokazala hudiča!!
user posted image user posted image user posted image
Čez 9 mesecev ji lahko pošljem serviserja, če bo hotla pa prej k men prit,
se bo mogla pa sama znajt!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.10.2007 12:51:11   
ledenka
lahk še hiiiitro kavico, pol pa šibam!
user posted image  ma ne sam avto, še vsa druga prevozna sredstva ji je treba demolirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.10.2007 12:53:52   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

lahk še hiiiitro kavico, pol pa šibam!
user posted image  ma ne sam avto, še vsa druga prevozna sredstva ji je treba demolirat user posted image

Eto, ekspres - espešeli for you user posted image  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.10.2007 12:56:43   
Serendipity
Premišlujem. Boj zopet to tečnobo.
Zbiram ideje:
- Uničiti njena prevozna sredstva,
- preganjati jo z šs, šs in grozečimi kretnjami,
- ji razložiti, da smo pravzaprav na kitajskem, in da tu ni njene dom (po Erinini teoriji, ki me je BTW tak nasmejala, da sem zopet čudno izpadla po vsej ulici),
- še kaka ideja?

Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.10.2007 13:08:53   
LuNa73

se* pozdravček,
ja če pa je res!user posted image user posted image
Moji user posted image  je na poti k meni crkno avto, pa ji nočem poslat serviserjauser posted image user posted image
in ji še ni uspelo, da bi sama popravla.
Ji bom jaz že pokazala hudiča!!
Čez 9 mesecev ji lahko pošljem serviserja, če bo hotla pa prej k men prit,
se bo mogla pa sama znajt!!user posted image user posted image user posted image

neke dobre slutnje me obhajajo! user posted image  Le kakšne?user posted image user posted image

hm, hudiča pa ji nikar ne kaž, ker sej veš da je sama user posted image  in bi se še kje zalubla... pol pa boš mela, ko se je ne boš mogla za nekej časa znebit user posted image . raj ji hudiča pošl tja kjer je ostala in naj se ona dva daleč stran od tebe muckata pa ne vem kaj še vse....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.10.2007 13:10:02   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Premišlujem. Boj zopet to tečnobo.
Zbiram ideje:
- Uničiti njena prevozna sredstva,
- preganjati jo z šs, šs in grozečimi kretnjami,
- ji razložiti, da smo pravzaprav na kitajskem, in da tu ni njene dom (po Erinini teoriji, ki me je BTW tak nasmejala, da sem zopet čudno izpadla po vsej ulici),
- še kaka ideja?

najdit tapravga hudiča in ji ga poslat user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.10.2007 13:12:29   
pikapoka2

neke dobre slutnje me obhajajo! user posted image  Le kakšne?user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.10.2007 13:15:52   
LuNa73
pikapoka! user posted image  bejš po test!user posted image user posted image
čuj, pa si ti prepričana, da ti ni nič user posted image ! no dej, naj ti bo!!!!user posted image
a si ti ista kot jaz? Noben ne ve kdaj si gor pa kdaj te ni? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?