|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
7.10.2007 16:30:22   
pikapoka2
hecno mi je... raztegljiva ... res, ker še nikoli tega nisem opazila...
ne na papirju, ne na "gatah"... user posted image
Zato sem pač pomislila, da neka ni vredi z meno...
Bom šla v akcijo... pa bom še bolj opazovala..

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
7.10.2007 16:31:49   
pikapoka2
a to zgleda kot žnoder? user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
7.10.2007 16:31:54   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka2

user posted image  sem pač bolj leva, pa bolj počasi pišem....
user posted image user posted image user posted image  se pa zato bolj lepo slovensko izražamuser posted image user posted image user posted image
Hecam se, da ne bo pomote...

Mogoč ti bo pa še odpisala, ene pozabijo od veselja nam sporočit,
no, mogoče se je pa njej tud to naredilo...user posted image

Jst tut, jst tut! Anda?A boš rekla, da jst pa se ne izražam lepo slovensko al kaj?! No, res da toporišič ne bi bil zadovoljen z mano, ampak.... ko ga šlivi! Jst pa govorim tak lepo slovensko, da me vsi vprašajo če sem s koroškeuser posted image ! Ampak ved jih pol vpršam če so kje zasledil v mojem besednem zakladu; šta, št, al....

Neposredna povezava do sporočila: 1203
7.10.2007 16:32:27   
pikapoka2
no, pa že ne, ker žnoder ni raztegljiv...

Neposredna povezava do sporočila: 1204
7.10.2007 16:33:17   
LuNa73

a to zgleda kot žnoder? user posted image

ej, dobro primerjavo si dala user posted image ... ja... sam ne un rumenozelen.... un ta prozoren... ko enkrat teče ko voda...drugič pa tak ko un žnoder, ko še ni vse zagnojen v sinusih user posted image .... še v uni drugi fazi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1205
7.10.2007 16:36:52   
LuNa73

hecno mi je... raztegljiva ... res, ker še nikoli tega nisem opazila...
ne na papirju, ne na "gatah"... user posted image
Zato sem pač pomislila, da neka ni vredi z meno...
Bom šla v akcijo... pa bom še bolj opazovala..

hmmmm...ja ko reče men nekdo raztegljiv, me asociira na gumico ki jo razegejuš.... no, tak bolj ...ja nč, ko žnoder... če ga daš med dva prsta, pa jih daš pol narazen se še neki vleče med obema prstoma user posted image !
Ko pa si lulo brišeš pa predvidevam, da to ne delaš nekam nežno in počasi...al pa?user posted image user posted image  Gate pa itak takoj vpijejo....

Neposredna povezava do sporočila: 1206
7.10.2007 16:39:42   
pikapoka2
v kaki drugi fazi? user posted image
V glavnem ne rumenozelen, pa ne oni tekoči, ampak v drugi fazi? user posted image
Postaja zapleteno....
v glavnem, jaz bom pač mojmu rekla, da naj pogleda če mam kaj žnodra odspod... user posted image user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
7.10.2007 16:41:47   
pikapoka2
ne glih nežno in počasi, samo odkar sem na RR-ju in punce govorijo o vlečljivi sluzi, sem pa postala pozorna in pač vedno pogledam na papir... ko si jo obrišem, pa gate tud gledam, pa mam suhe....

Neposredna povezava do sporočila: 1208
7.10.2007 16:48:40   
LuNa73

no, pa že ne, ker žnoder ni raztegljiv...

kaki pa je žnedor???? sam spomn se ko si bla mala, pa ko si kihnala (pa včasih še to ni blo treba) se je žnoder vleku iz nosa pa do brade, če še ne dlje user posted image ... no, da ne govorimo slučajn takrat, ko je bla ipika na sporedu....user posted image  mater, zdej pa si me podkurla s tem žnodrom... je mal neokusno, a ne
? user posted image
Sem zdej iskala enga otroka z žnodrom, pa nisem našla... razen tole user posted image

Sem iskala zdej enga žnodravčka pa nisem našala

Neposredna povezava do sporočila: 1209
7.10.2007 16:52:07   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
toti ni glih žnodrav, je pa faca! user posted image

Ja, maš prav. Je raztegljiv... user posted image user posted image user posted image
Evo, si mi že spet pomagala, zaj vem, kaj morem iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
7.10.2007 16:53:05   
LuNa73

ne glih nežno in počasi, samo odkar sem na RR-ju in punce govorijo o vlečljivi sluzi, sem pa postala pozorna in pač vedno pogledam na papir... ko si jo obrišem, pa gate tud gledam, pa mam suhe....

hmmmm...se mi zdi, da si ti že tud mal not padla user posted image ! Ja sej prehlad ma več faz... prvo teče vun voda iz nosa... druga faza je ko začne teč ven taka mal že lepljiva in raztegljiva sluz... in če se tu ne pozdravič, začne ven tečt una rumena....user posted image  simpl ko pasulj! Veš kaj, ti predlagam, da se namerno prehladiš... zdajle se sleč pa leti dva kroga okrog štale... al pa fejst oblečena let okol štale, pol se pa preden greš noter kr sleč.... pol bova pa lohk opazvale faze prehlada user posted image  in vse kar paše zraven....

za taspodne opazovcanje pa kr dragega aktiviraj... kr naj mal misli še z zgornjo glavo preden se vsa pamet tega sveta prestavi v taspodnjo...user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.10.2007 16:57:46   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image
ja, simpl ko pasulj, ja.
A veš kaj, okul štale glih ne morm letat, ko je nimam, blok je pa prevelik, pa še povno folka je okrog, tak da nebi naga letala okrog, ker bom pol zarad žnodra, oziroma sluzi v cajtngah in norišnici pristala! user posted image
Zaj tak vem približno kak to zgledauser posted image , ko žnoder.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.10.2007 16:58:41   
pikapoka2
nisn kam padlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.10.2007 16:59:35   
LuNa73
Evo iz najine teorije o sluzeh lahk zaključima:
sluz (tako spodnja-lula kot zgornja-nos) je lahko tekoča-prozorna vlečljiva-rumena (bela)! In ker tudi pri vsakem prehladu ni prisotna sluz tako da bi jo videli ampak se nahaja v notranjosti (sinusi), to pomeni, da ne pride na plan, lahko sklepamo, da je vlečljiva sluz (evo to je pravi izraz in ne raztegljivauser posted image user posted image user posted image ) prisotna tudi v času O, le da je ne opazimo, ker se zadržuje v notranjosti! user posted image

Evo sicer ni napisano ravo tako, kot napišem jaz diskusije (bi predolgo trajalo) ampak upam, da je vsaj malo razumljiva! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
7.10.2007 17:02:23   
LuNa73

ja, simpl ko pasulj, ja.
A veš kaj, okul štale glih ne morm letat, ko je nimam, blok je pa prevelik, pa še povno folka je okrog, tak da nebi naga letala okrog, ker bom pol zarad žnodra, oziroma sluzi v cajtngah in norišnici pristala! user posted image
Zaj tak vem približno kak to zgledauser posted image , ko žnoder.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zdej pa te jst mam!!!! Si me naflancala enkrat.... jst pa bla ful nervozna pa mela slabo vest, ker si prepozen gor prišla, ko smo me šle vse že spat... evo grem iskat ta post, kjer je vse napisano črno na belem...še dober da vem da je bil tam okol 19., ko si dobla M in si zarad mene (zdej po novem kao) letala okol štale in nis delala šc šc....

Neposredna povezava do sporočila: 1215
7.10.2007 17:03:48   
pikapoka2
To je dober povzetek.
Hvala ti! user posted image
Ti bi lahko bila učiteljica, razlaganje, primerjave, ukvarjanje s problemi...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.10.2007 17:04:53   
pikapoka2
naflancala...........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.10.2007 17:06:02   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LuNa????
Jaz se bom pohcala!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1218
7.10.2007 17:07:59   
LuNa73

Spet sem poslušala LuNo.
Ja, tebe, ja. Ko si rekla, da morem še za tebe laufat.
Glej zdaj to. Tri ure sem laufala okrog štale, samo zate!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evfo sem našla.... zdej me pa res zanima, kak se boš zagovarjala! user posted image  Pismo, naše pravnice ni več, da bi nama mal pomagala pr temle sporu user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.10.2007 17:09:46   
LuNa73
hmmmmmmmmm...ja bojo hlačke mokre od polulanja...ti pa boš misla da je kao una sluz....user posted image ... pa bom spet za nekaj kriva! user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.10.2007 17:11:50   
pikapoka2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čakaj malo, da pridem k sebi!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.10.2007 17:13:42   
pikapoka2
LuNa jaz ja tri ure sploh ne morem laufat skup,
če bi takrat res tri ure laufala, pol me dans ne bi bilo več tu,
ker bi kr umrla....
Štale pa res nimam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa si akcija!

Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.10.2007 17:15:16   
pikapoka2
sem šla na wc,
tak da ne boš kriva! user posted image
Za to ne.....
bom pa našla kaj drugega! Bom ti že dala kontra! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.10.2007 17:16:08   
LuNa73

To je dober povzetek.
Hvala ti! user posted image
Ti bi lahko bila učiteljica, razlaganje, primerjave, ukvarjanje s problemi...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej sem to počela preko javnih del... učna pomoč (november do junij)... smo ble pr matematiki 100% (56 dijakinj) in 98% (62 dijakinj)! Sem jih tak zdresirala da je blo joj....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.10.2007 17:18:20   
LuNa73

LuNa jaz ja tri ure sploh ne morem laufat skup,
če bi takrat res tri ure laufala, pol me dans ne bi bilo več tu,
ker bi kr umrla....
Štale pa res nimam.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa si akcija!

Ja, kaj pa jst vem kdaj greš ti laufat!user posted image  Pa glede na to, kje si doma, mi je bla štala čist nekej samoumevnega... zdej sem ful presenečena da mate bloke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?